biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Géptörés biztosítás, gépek összkockázatú vagyonbiztosítása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.


Géptörés biztosítás - A bemutatásra kerülő vagyonbiztosítás egyik legfőbb jellemzője, hogy kiegészítő biztosításként javasolható mind a hagyományos, mind pedig az összkockázatú vagyonbiztosítás mellé, de természetesen önálló biztosításként is megköthető. Azon gazdálkodó szervezetek és vállalkozások részére ajánlott, amelyeknek termelő, ill. szolgáltató tevékenységük hatékonysága, és nem utolsó sorban a működőképessége, az alkalmazott technika működőképességétől függ.

Online árajánlat kérés itt!

A leggondosabb
karbantartás és rendeltetésszerű használat ellenére is bekövetkezhet a legváratlanabb pillanatban egy törés, repedés, amely az alkalmazott technikai eszköz kiesését, vagy a teljes gépsor leállását okozhatja. Jelentős segítséget nyújthat a géptörés-biztosítás a vállalkozások számára, hiszen az önrészesedést leszámítva a biztosító fedezi a berendezés javítás-, vagy hasonló eszközzel való pótlás költségeit.

Biztosítható vagyontárgyak: Jellemzően termelő berendezések, mezőgazdasági, ipari gépek. Gépjármű felépítmények, önjáró, illetve mozgatható gépek, berendezések.

Biztosított veszélyek: A biztosítási védelem kiterjed pl.: - a külső mechanikus hatás, kezelői hiba, szándékos rongálás, légköri elektromosság hatása következtében keletkező károkra. Önjáró illetve mozgatható gépek, berendezések esetén a biztosítás kiterjed a mozgás közben fellépő károk (pl.: lezuhanás, ütközés, stb.) térítésére is. Önjáró munkagépekkel okozott töréskárok esetén ez a biztosítás a CASCO biztosításhoz hasonló fedezetet nyújt.

Gépek összkockázatú vagyonbiztosítása

Biztosítható vagyontárgyak:

Jellemzően termelő berendezések, mezőgazdasági, ipari gépek. Gépjármű felépítmények, önjáró, illetve mozgatható gépek, berendezések.Biztosított veszélyek: All Risks típusú (összkockázatú, minden kockázatra szóló) biztosítás. Eszközök, gépek, berendezések, külső, vagy belső sérülésére nyújt fedezetet, mint például törés, repedés, anyaghibák, gondatlanság, elemi károk, leejtés, stb.