biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kell biztosítás az átíráshoz?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Használtautó vételekor felmerül a kérdés, hogy kell biztosítás az átíráshoz? Feltétlenül szükséges a kötelező megkötése, közvetlenül a vétel után, mert a szerződés bemutatása szükséges az átíráshoz. Gyakran problémát is jelent, hogy a kötelező biztosítás megkötését az okmányirodai ügyintézéshez kötik az új tulajdonosok, viszont ha nem rendelkezünk szerződéssel már a vásárláskor, akkor még fedezetlenségi díj megfizetése is felmerülhet. Éppen ezért a kötelező biztosítási szerződést legjobb a vásárlás napján megkötni.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Hogy mennyiért vállalják a biztosító társaságok az Ön szerződését, azt oldalunkon a kötelező biztosítás kalkulátor használatával azonnal megtudja, sőt segítségünkkel meg is kötheti szerződését. Az online kötésnek több előnye is van, mert ha ezen a módon szerződünk, akkor a halasztott díjfizetés lehetőségével a díjat csak 45-60 napon belül kell rendezni, viszont a szerződés már a megkötés pillanatától él. Így el lehet intézni az okmányirodai ügyeket és az átírást is a rendelkezés szerinti 15 napon belül.

A gépkocsi átírásához szükséges online szerződéskötés során mi megküldjük Önnek az alkuszi megbízást, melyet felénk aláírva vissza kell küldeni. Rövid időn belül Ön megkapja cégünktől a kötelező biztosítási ajánlatot ( ez akár 30 perc ), mely az átíráshoz szükséges. Ha az átírást rövid határidővel meg kell ejteni, a biztosítási ajánlatot akár személyesen is átveheti irodánkban, de online kötés esetén a telefonon történt megerősítés is elegendő, így pár perc alatt hozzájuthat az ajánlathoz. Az tehát nem kérdés, hogy kell biztosítás az átíráshoz, éppen ezért amennyiben használt gépkocsi vásárlás előtt áll, keresse fel honlapunkat, minden szükséges információt időben beszerezhet, ráadásul az ügyintézés nálunk teljesen díjtalan.