biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kgfb átkötés menete és online biztosító váltás kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A kgfb átkötés menete nem változott az utóbbi években, elsősorban a kockázatviselés dátumára kell figyelni, hisz ez szabja meg,hogy mikor köthetünk át másik biztosítóhoz. A legegyszerűbb módja ennek az online biztosítón keresztüli váltás kalkulátor használatával. Ahhoz, hogy a kgfb átkötés menete zavartalanul teljesüljön, csak meg kell bennünket bíznia az ügyek intézésével, így egészen biztos lehet benne, hogy minden az előírtak szerint és megfelelő határidőn belül zajlik majd.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Az online biztosító váltás kalkulátorral hatalmas előnye, hogy honlapunkon megtalálja az összes vezető felelősségbiztosító adatait,szerződéses feltételeit és azonnal összehasonlíthatja  díjaikat. Otthonából kényelmesen megválaszthatja, melyik konstrukció mellett dönt, majd közreműködésünkkel nagyon rövid időn belül hozzá is juthat szerződéséhez.

A kgfb átkötés menetének egyik fő tényezője, hogy ha átkötési szándékát elhatározta, ezt az évfordulót megelőző harminc napon belül a biztosító társasággal közölni kell, tehát élő szerződését fel kell mondania. Természetesen ebben is segítünk, Önnek csak meg kell adnia a gépkocsira vonatkozó, valamint személyes adatait és felénk egy alkuszi megbízást küldeni. Az online biztosító váltás kalkulátorral ilyen egyszerű.

Amint a mi ügyfelünkké válik, nem is lesz többé gondja a határidőkkel, hisz aki a kgfb átkötés menetében minket választott ügyei intézésére, azt az ügyfelet minden alkalommal kellő időben figyelmeztetjük a jövőben évfordulója időpontjára. Az online biztosítás váltás és a kalkulátor használata még azzal a nagy előnnyel is jár, hogy aki már bekerült rendszerünkbe, annak átkötéskor nem kell már az adatait sem ismét megadni, csak egy egyszerű újra tarifálást kell végeztetni, amikor a kalkulátor kiadja az összes választható lehetőséget.