biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

KGFB tarifák és online díj összehasonlító oldalunkon

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

kgfb tarifakNem sokára kezdetét veszi az idei kötelező biztosítási kampány, aminek azonban már valószínűleg nem lesz akkora jelentősége, mint eddig volt. Ennek fő oka, hogy ettől az évtől a biztosítók már az év minden napján módosíthatják díjaikat, ami lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy már jó előre nyomon kövessék a tarifák állását és el tudják időben döntetni, hogy viszonyuljanak a váltáshoz. Változás az is, hogy a biztosító társaságok saját weboldalán történik és persze ezen kívül a MABISZ és az MNB (PSZÁF helyett) honlapján is közzétételre kerülnek, tehát az előzőekben megszokott napilapban történő megjelenést eltörölték. Nagy a valószínűsége, hogy a kampányra érvényes díjakat a biztosítók nem ugyan azon a napon fogják közzétenni, elképzelhető, hogy lesz köztük 1-2 napos eltérés.


Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Itt a mi oldalunkon természetesen egész évben folyamatosan és most a kampány kapujában és idején is a KGFB tarifák adatait, minden egyes információt egy helyen összegyűjtve meg lehet tekinteni. Ez alatt azt értjük, hogy honlapunkra fellépve nem csak az aktuális árakat lehet megtekinteni, de az összes ilyenkor lényeges tudnivalóról is elmondunk mindent úgy, mint a váltással kapcsolatos rendelkezések, szabályok, a meglévő kötvény felmondásával kapcsolatos ismeretek, feltételek, és persze arról is, hogy a KGFB tarifák kiket érintenek, kik azok, akik az év végén válthatnak. Mint minden évben, most is a legfontosabb kérdés nyilván az lesz, hogy az egyes társaságok a kampányra megemelik-e díjaikat, melyik biztosító nyújt majd szélesebb körű, modernebb szolgáltatást és persze azt mekkora áron.

Függetlenül attól, hogy az előző kampányhoz képest jóval kevesebb váltással számolnak a biztosítók, mégis az ár, ami a legfőbb szempont marad az ügyfelek részéről. Amennyiben Ön biztos akar lenni abban, hogy a legfrissebb díjakat nézheti meg, azt rajtunk keresztül, a kötelező biztosítás kalkulátor használatával tudjuk garantálni. Bármikor lép be erre az oldalra, itt azonnal meg tudja tekinteni a KGFB tarifákat, ráadásul egy táblázatban az összes fontos biztosító tekintetében. Ennek legnagyobb előnye, hogy a különféle árakat mindjárt össze is lehet hasonlítani és ezen felül azt is közzétesszük, hogy az adott tarifáért egy egy társaság milyen tartalmat, netán milyen újdonságot kínál.

A lehető legjobb választás, ha velünk készül fel a váltásra, illetve kalkulátorunk segítségével pár perc alatt el tudja mindenki dönteni, talál-e olyan konstrukciót, amelyre érdemes meglévő szerződését lecserélni, vagy jobban jár, ha a meglévő szerződését egy újabb évre meghosszabbítja. A kalkulátor program rettentő nagy segítséget jelent, mivel ennek használata nagyon egyszerű kiválasztani a megfelelő és jól kifizetődő módozatot, főleg a mi közreműködésünkkel. Ahhoz, hogy bárki megfelelően tudjon választani a tarifák közül, nem is kell sok minden tenni, hiszen elég, ha megadjuk a kalkulátor által szépen sorban bekért adatokat. Arra azonban mindenkinek nagyon érdemes odafigyelnie, hogy ezeket az adatokat odafigyelve írja be a programba, mivel ezektől függően alakulnak a különféle kedvezmények és ezért ettől függően lesz kiszámítva a biztosítási díj.

Azon kívül, hogy weboldalunkon minden felmerülő kérdésre választ kapni a KGFB tarifákkal kapcsolatban, mi a teljes ügymenet bonyolításában is minden régi és leendő ügyfelünknek segítséget nyújtunk. Az, hogy a kötelező biztosítás táblázatunkban egyszerre összefoglalva Ön elé tárjuk minden vezető biztosító cég tarifáját, teljes ajánlatát és szerződéses feltételeit, maximálisan könnyeddé  teszi a döntést. Ezen kívül ismertetünk minden létező kedvezményt, melyből ki ki maga ki tudj választani, melyik igénybevételéhez rendelkezik a megfelelő feltételekkel. Itt nálunk akár 10 perc alatt köthet új kötelező biztosítást, nincs szükség másra, mint egy alkuszi megbízást írni felénk és már át is vállaljuk az ügyintézést.

A KGFB tarifák megismerése otthonról, a számítógép előtt ülve gyerekjáték, de a kalkulátor program használatához sem kell számítástechnikusnak lenni. Az autósok azzal is tisztában vannak manapság, hogy az interneten történő biztosítás kötés nem csak azért kifizetődő, mert ki sem kell mozdulni a lakásból, hanem azért is, mert az online kötést mondhatni kivétel nélkül minden biztosító díjengedménnyel jutalmazza. További kihagyhatatlan előny, hogy aki a mi segítségünkkel vált kötelező biztosítót, annak ingyenesen intézzük az élő szerződése felmondását is. Ehhez sem kell több, mint oldalunkról letölteni a felmondáshoz szükséges formanyomtatványt, majd ez ügyben is minden további teendőt elvégzünk Ön helyett.