biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás és lakásbiztosítás kötés együtt

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo lakasbiztositas egyuttEbben a kampányban talán a legnagyobb ösztönző erőt a biztosítók részéről az együttkötési lehetőségek nyújtják. Ezeket számtalan formában ajánlják a társaságok, a legkedvezőbbek között találjuk azt az esetet, amikor a kötelező biztosítás és lakásbiztosítás kötés együtt valósul meg. A biztosítók a vártnál nagyobb versenyben haladnak egymás mellett, hisz annak ellenére, hogy most már az év minden napján módosíthatják tarifáikat, az évközi eredményeik szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy ne szerezzenek új ügyfeleket és ne kínáljanak még nagyobb kedvezményeket meglévő szerződéses partnereiknek. A legkiválóbb árak érhetők el, hogyha oldalunkon keresztül válogatnak, mert ebben az esetben minden vezető biztosító komplett ajánlatával meg tudjuk Önöket ismertetni.

Az „árukapcsolás” lehetőségét a biztosítók is már régen felismerték és ez a mostani viszonyok között sokat érhet. A meglévő ügyfelek is szép díjkedvezményeket érhetnek el, mert ha megújított kötelezőjük mellé kötnek egy életbiztosítást, ez utóbbihoz már akár fél áron is hozzájuthatnak. Aki pedig még egy casco biztosítást is hozzácsap a csomaghoz, az végképp igazán kedvezően jut minden olyan fedezethez, mellyel vagyontárgyait, értékeit bebiztosíthatja.

Arra azonban felhívjuk minden kedves idelátogató érdeklődő figyelmét, hogy nem szabad azonnal az első kedvezményes módozatra lecsapni, hanem érdemes a kalkulátoraink segítségével pontosan tájékozódni az egyes biztosítók által kínált lehetőségekről, nyugodt otthoni körülmények között azokat áttekinteni, összehasonlítani egymással és dönteni. Könnyen csapdába eshet, aki meggondolatlanul kiválasztja az elsőre legolcsóbbnak tűnő összeállítást, hiszen ilyenkor megtörténhet, hogy talál egy olyan együtt kötési lehetőséget, amelyben van kötelező biztosítás, casco, sőt e mellett kedvező lakásbiztosítás, de a végén kiderülhet, hogy mindhárom szerződés csak töredékét biztosítja egy önállón kötött szerződésben vállalt teljes körű kockázatviselésnek.

A legcélravezetőbb módszert mi garantáljuk Önnek, látogasson el oldalunkra, ahol az egyes társaságokra vonatkozóan minden lényeges információt el tud olvasni, természetesen nem csak a díjakat értjük ezen, hanem a kötelezőhöz kapcsolható kiegészítő biztosításokat, kedvezményeket és mindezek mellett az adott biztosítónál rendelkezésre álló együttkötési lehetőségeket is. A kalkulátor programok által hozzájuthat azon információkhoz is, hogy a biztosítók milyen konstrukcióban ajánlják a kötelező biztosítás és lakásbiztosítás együttkötését, kiszámolja, hogy személyre szólóan konkrétan az adott ügyfélnek mennyit kell fizetnie ilyen esetben. Nyilvánvalóan a kalkulátor a számítások során figyelembe veszi azt, hogy Ön milyen módozatot állít össze saját személyére, családjára szabva és persze figyelembe veszi az Ön által megadott adatok szerint az igényelhető kedvezményeket is. Fontos tudni, hogy már önmagában azzal is díjcsökkenés érhető el, ha valaki rajtunk keresztül online módon köti meg együtt a kötelező és lakásbiztosítás szerződését.

Aki tehát főként most a kampány idején úgy dönt, hogy váltani fog, mert a kalkulátorunk használatakor láthatóvá vált számára, hogy a jelenleginél sokkal kedvezőbb szerződést is tud kötni – főként lakásbiztosítással való együttkötéssel -, annak nincs is sokkal több teendője, mint felénk küldeni egy alkuszi megbízó levelet és ettől kezdve a teljes szerződéskötés bonyolítását, az összes adminisztrációs teendő intézést átvállaljuk.

Mindenképp megéri szem előtt tartani amikor a kötelező biztosításunk évfordulója lejár és váltás, vagy megújítás előtt állunk, hogy elképzelhetően l járhat, aki e kgfb mellé köt egy jól megkonstruált lakásbiztosítást is. Ilyenkor van itt az ideje annak, hogy amennyiben mindkét szerződéssel rendelkezünk, tekintsük át és vizsgáljuk meg azokat, mivel tudjuk, hogy elsősorban a lakásbiztosítások pár év alatt elavulnak, és megtörténhet, hogy csak egy sajnálatos káresemény bekövetkezésekor jövünk rá, mennyire alulbiztosítottuk ingatlanunkat. Most rengeteg lehetőség adódik arra, hogy kedvezően tudjunk váltani akár kötelező és lakásbiztosítást együttkötéssel, mert ekkor nagyon jól járhatunk anyagilag is, ami nyilván nem mellékes. Amennyiben Ön rendelkezik kötelező és lakásbiztosítással is, de mindkettőt szeretné lecserélni, kihasználva az együttkötéssel járó kedvezményeket, akkor amennyiben megbízást kapunk ügyei intézésére, ingyenesen közreműködünk a meglévő biztosításai felmondásában is. Az ügyfeleinknek ilyen esetekben nincs másra gondja, minthogy az adott kalkulátor programot megkeresve megnyissa azt, letöltse a szükséges felmondó nyilatkozatokat és a program által kért adatokat nagyon odafigyelve, pontosan bevigye a gépbe.