biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás felmondással együtt egy helyen

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A kötelező biztosítás felmondással együtt a legegyszerűbb módon akkor és úgy intézhető, ha ezzel egy alkusz céget bízunk meg.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A jól működő alkusz ugyanis nem csak a felmondás ügyintézésében segít, de végigvezet azon az úton, melynek a végére már új kötelező biztosítási szerződésünket is kezünkben tarthatjuk. A Biztos hely biztosítási portál egy jól működő gépezet, mely nem csak a biztosítások megkötésére koncentrál, hanem igény szerint a felmondást is elintézi Ügyfelei helyett, valamint minden felmerülő kérdés és észrevétel esetén bármikor megkereshető.

A gyakorlat azt mutatja, hogy sok autós az utolsó pillanatra hagyja a kötelező biztosítás felmondással együtt történő váltását, pedig érdemes erre odafigyelni, hiszen igen kellemetlen következményekkel járhat, ha nem lépünk időben. Amennyiben a felmondást a jelenlegi biztosító nem kapja a törvény által megszabott határidőn belül kézhez, automatikusan egy évvel meghosszabbítja az érvényben lévő szerződést. Itt érvényesíthető jól az oldalunk segítsége, hiszen mi garantáljuk minden ügyfélnek, hogy az időben beérkező megkeresések esetén a felmondásokat határidőn belül eljuttatják a biztosítóhoz és ezzel a legfontosabb probléma meg is oldódik. Ennek csupán az az egy feltétele, hogy a biztosítás megkötését követően az általunk megküldött alkuszi megbízást juttassa vissza részünkre aláírva, mi pedig minden adminisztrációs teendőt elvégzünk Ön helyett.

A másik nagy előnye, hogy ha oldalunkon keresztül intézi kötelező biztosítással kapcsolatos ügyeit, a kalkulátor segítségével azonnal áttekintheti az összes vezető biztosító kötelező díját, ajánlatát és szerződéses feltételeit. Ezzel nagy előnyhöz juthat, hiszen amennyiben elhatározta, hogy a kötelező biztosítás felmondással együtt történő váltását választja, ezzel egy időben azt is el tudja dönteni, melyik társasággal kívánja új kötelező biztosítási szerződését megkötni.