biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás kalkulátor év végén és év közben

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo kalkulator ev kozben es ev vegenA  kötelező biztosítás nagyon fontos minden autós számára. Nem csak azért, mert elengedhetetlen ennek megléte, hanem azért is mert ha esetleg a forgalomban mi okozunk kárt a másiknak, akkor a biztosító fedezi az általunk okozott kárt. A kötelező biztosítást váltók, akiknek most van az évfordulójuk, idén is év végén bonyolíthatják a váltást. Viszont pár szabály most is megváltozott. Év végén papírforma szerint minden negyedik autós cseréli le meglévő kötelezőjét, év közben pedig minden nyolcadik autós vált kötelező biztosítást. Az egyik változás már évekkel ezelőtt a 2010 óta vásárolt gépjárművek esetében történt. Még pedig nem január 1.-hez, hanem az autó vásárlásához fűződő dátumhoz kapcsolódik a biztosítás váltás. Nagyon fontos odafigyelni arra, hogy minden a kötelező biztosítással kapcsolatos időpontot betartsunk és figyeljünk.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Tehát a kötelező biztosítás váltás évfordulója az egyetlen időpont az évben, amikor ezt megtehetjük. A másik rendkívül fontos feltétel, hogy 30 nappal előrébb kell jelezni a szándékot. Ha ezt elmulasztjuk, akkor a jelenlegi biztosítónál kell ugyan azt a díjat fizetni még egy évig. A kötelező biztosításnak a díját egy kalkulátorral lehet kiszámolni. A kalkulátor kezelését rendkívül könnyen el lehet sajátítani, akár idősebb vagy fiatalabb egyénről van szó. Ráadásul mivel ez az egész folyamat az interneten keresztül zajlik, rendkívül kényelmes az egész. Az ország bármely területéről igénybe tudja venni, ebből is látszik, hogy az elérhetőség hatalmas és rendkívül széleskörű. A kötelező biztosítás díjkalkulátora még abban is óriási nagy segítségünkre van, hogy böngésszünk és megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb csomagot vagy módozatot. Teljesen mindegy, mikorra esik a váltás, a kötelező biztosítás kalkulátor év végén és év közben egyaránt segíti az Önt a választás és a váltás lebonyolításában.

Ha a biztosítási kalkulátorba bevitte a megfelelő adatokat, akkor a program elküldi az információkat a megjelölt biztosítók felé és pár percen belül meg is érkeznek az ajánlatok. Ha mindenképpen szerepel a váltás céljaink között, akkor 60 nappal előbb kell cselekedni, de minimum 30 nappal a biztosítási évforduló előtt. Hogyha nagyon bizonytalan abban, hogy minden szabályt betartott-e, akkor keresse fel biztosítási kalkulátorunkat itt oldalunkon és így lehetősége nyílik arra, hogy mindent leellenőrizzen, Az online megkötött biztosításoknak nem csak az idő megspórolása az egyetlen előnye, hanem díjkedvezménnyel is járhat. Így látható, hogy mekkora előnyt jelent a kötelező biztosításkalkulátor év végén és év közben is.

A kötelező biztosítás mindig is egy nagyon kényes dolog volt abból a szempontból, hogy ügyelni kellett a határidőkre, de persze azt se felejtse el, hogy semmi esetre sem szabad megkockáztatni a fedezetlenséget, főleg azt, hogy történjen egy baleset, úgy, hogy nincs megkötve biztosításunk. Természetesen a nap bármely szakában rendelkezésére állunk és segítünk önnek a legjobb szerződést megkötni. A kötelező biztosítások megkötésében új korszakot nyit az online kötés, hiszen a gyorsaság az egyik legnagyobb előny, amivel ez az egész mozzanat jár. A kgfb váltásnál nem győzzük hangsúlyozni, hogy az időpont elmulasztása azzal jár, hogy csak egy év elteltével kap lehetőséget a váltásra, ilyenkor anyagilag is rosszul járhat, mivel nincs módja választani, pedig lehet, hogy a kalkulátor program használatával sokkal jobb konstrukcióhoz juthatna. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy nagyon sok kérdése van, de ezért lépünk mi be a képbe és minden kérdésére és problémájára megpróbálunk választ találni, a kötelező biztosítás kalkulátort bár mikor használja, akár év közben vagy év végén van lehetősége váltani.

A lehető legjobb megoldás, ha figyeljük a híreket és lecsapunk a legjobb ajánlatokra és minden segítséget elfogadunk egy hozzáértőtől, hiszen önnek is az az érdeke, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapja és szerezze meg. Nálunk pedig kiváló szakemberek állnak minden kedves ügyfél rendelkezésére, e mellett pedig a kalkulátorunk egy gombnyomás után az Ön szeme elé tárja minden vezető biztosító aktuális tarifáját, szerződéses feltételeit. Érdemes  törekedni arra mindig, hogy minden meg legyen és soha ne szalassza el leellenőrizni a papírjait, utána járni, hogy nem járt e le a kötelező biztosítás, mert ha igen akkor minél előbb újra kell kötnie. Ha viszont arról van szó, hogy idő hiányban szenved, bármely családtagja elvégezheti a kalkulátor segítségével az új  szerződés megkötését, hiszen online módon ezt is könnyen meg lehet tenni. A részleteket pedig bízza ránk, nem kell mást tennie, mint írni felénk egy alkuszi megbízást és minden terhet leveszünk a válláról.