biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás kampánykedvezmény

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

kgfb kampanykedvezmenyekAnnak ellenére, hogy nem lehet előre tudni, az átlagárak mennyit emelkednek ebben a kampányban az évközi díjakhoz képest, rengeteg lehetőség mutatkozik a kötelező biztosítás kampánykedvezmény tekintetében. A biztosítók legtöbbje akkor ad nagy engedményt, ha a kötelező mellé náluk köti meg az ügyfél lakásbiztosítását is. Ebben az esetben az is előfordulhat, hogy akár ötven százalékkal kevesebbet fog fizetni, mintha csak kötelezőt kötne. Az is számolhat legalább ekkora árkedvezménnyel, aki nem a váltást választja, hanem kitart és meghosszabbítja meglévő biztosítójánál lakásbiztosítási szerződését további egy évre és e mellé köt újonnan kötelező biztosítást.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

A társaságok részéről a legfőbb szempont nem is az, hogy megszaporodjanak a lakásbiztosítási szerződések, hanem inkább az, hogy a meglévőket az ügyfelek megtartsák, meghosszabbítsák. Ezzel a nagy arányú kedvezményes lehetőséggel a biztosítók úgy számolnak, hogy aki kötelező felelősségbiztosítást köt náluk, annak azonnal összekapcsolódik ez a terv a lakásbiztosítás megkötésének kedvező lehetőségével is. Persze ez a módszer egyenese oda vezet, hogy a mindkét fajta szolgáltatást nyújtó biztosítók között nem csak a kötelező, de a lakásbiztosítás terén is elindul a harc az ügyfélszerzés kapcsán.

Számtalan módon érhető el kötelező biztosítás kampány kedvezmény, így többek között kevesebbet fizethetnek idén a budapestiek, a vidékieknek nagyobb mértékben növekszik a díj. Furcsa módon azok is jobb árakra számíthatnak, akik benzinnel üzemeltetik gépjárművüket, a diseles autók ebben a kampányban nem élveznek előnyt.

A most elindult kampány eltelt pár napja alatt az derült ki, hogy a biztosítók a kötelező biztosítás alapdíjakat csak minimális mértékben növelik meg, a különbségek inkább a választható kiegészítőkből és az igénybe vehető kedvezményekből tevődhetnek össze.  Épp e miatt az jár el helyesen, aki oldalunkra belépve első lépésként megnyitja az itt található összehasonlító táblázatot, melyben megtalálható a vezető biztosítók kampányajánlata, persze a díjak mellett a kínált szolgáltatási tartalmakkal együtt. Ahogy ezt sikerült áttekinteni, máris be lehet kapcsolni a kötelező biztosítás kalkulátorunkat, mellyel pár perc alatt ajánlatot kérhet akár mindegyik társaságtól, melynek kínálata szimpatikus. A kalkulátor sorba kéri a tulajdonos, vagy üzembentartó személyes adatait, majd meg kell adni a jármű adatait, be kell jelölni, hogy melyik az a kedvezmény fajta, melyre jogosult és már láthatóvá is válik, hogy melyik biztosító milyen összegű díjat ajánl. Nagyon fontos, hogy az adatok pontosan, helyesen legyenek beírva, hiszen ettől függ, hogy melyek azok a kedvezményre jogosító tételek, melyeket a kalkuláció során a program figyelembe vesz.

Amikor minket bíz meg a kötelező biztosítási szerződése megkötésének ügyintézésével, egészen nyugodt lehet afelől, hogy az ügyintézés a szabályoknak és a kellő határidőt szem előtt tartva fog lezajlani, sőt szakembereink segítik Önt lépésről lépésre, így az sem lehet, hogy bármi fontos dolog kimarad a sorból.

Tudni kell, hogy egy ez évi új rendelet bevezetése nyomán már nem lehet külön büntetést kiszabni a kárt okozó autósokra, ami a díj megemelését illeti, ezért azok a biztosítók, melyeknél sok ilyen ügyfél gyűlt össze, minden igyekezetükkel biztosan azon lesznek, hogy megválhassanak tőlük. Nem igen számolhatnak nagyobb kampánykedvezménnyel a több gépjárművet üzembentartók sem, ahogy a nagyobb teherautót üzemeltetők sem, az ő díjaik biztosan magasabbak lesznek az eddiginél.

A nálunk működő kalkulátor minden fajta tételt megmutat, ami igénybe vehető, mint kötelező biztosítás kampány kedvezmény, természetesen egy egy biztosító neve alatt saját szolgáltatásukra vonatkozó információként, elkülönítve lehet ezeket elolvasni. Amikor úgy gondolja, hogy talált egy jó konstrukciót, akkor meglehet vizsgálni, hogy mivel tud még nagyobb kedvezményt elérni, így mód van arra is, hogy a kalkulátorral kiszámoltassa, mennyit kellene fizetnie, ha a kötelező biztosítás mellé az adott társaságnál köt például egy lakásbiztosítást is.

Annyi biztos, hogy ha minket megbíz a biztosításkötés ügyintézéssel, akkor az interneten történő szerződéskötéssel online kedvezményre lesz jogosult, ami ha hozzáadódik az egyébként igénybe vehető kedvezményeket, akkor már szép összeget takaríthat meg ezzel. Azt már csak mellékesen jegyezzük meg, hogy a mi munkánkért nem kell fizetnie, és ez vonatkozik arra az esetre is, amikor meglévő biztosítását váltja és ehhez el kell intézni az élő szerződés felmondását is. Nálunk tehát nem csak azzal számolhat, hogy oldalunkon naprakészen az összes fontos információhoz egy gomb megnyomásával hozzájuthat, amiből megismerhetők a 2014-es kötelező biztosítási díjak, a kötelező biztosítás kampánykedvezmények, de e mellett még az a nagy előny is fennáll, hogy otthonról a számítógép használatával juthat gyorsan és nagyon egyszerűen egy a mostaninál kifizetődőbb biztosításhoz.