biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás összehasonlítás táblázat

Kérjük értékeljen minket...
3.67 of 5 - 6 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo biztositas osszahasonlito tablazatA honlapunkon elérhető kötelező biztosítás összehasonlítás táblázat rettentő könnyűvé teszi a választást, amikor valaki váltani akar, vagy épp új gépjármű vásárlás miatt kell kötelezőt kötnie. A táblázat a kötelező biztosítás kalkulátor előhívásakor tárul elénk, mely igen egyszerűen működik és nagyon előnyös lehet mindenki számára ennek használata. A táblázat lényege, hogy azonnal szemünk elé tárulnak az egyes biztosítók épp aktuálisan érvényben lévő tarifái, sőt e mellett még az egy egy társaságnál elérhető kedvezmények, kiegészítők összege is. Természetesen minden kötelező biztosítást nyújtó cég egyedi szolgáltatásokkal jelenik meg a piacon még akkor is, hogyha ez a fajta biztosítási csomag minden járművezető részéről kötelezően megkötendő.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A tarifák és szolgáltatási tartalmak közötti jelentős eltérés abból adódik, hogy a választható kiegészítő biztosítások már jelentős részben eltérőek egymástól, ezért fontos, hogy a kötelező biztosítás összehasonlítás táblázat segítségével menjen végbe. Ilyenkor ugyanis meg van arra a lehetőség online módon, hogy át lehessen tanulmányozni minden kínált konstrukciót, azok díjait, a hozzájuk rendelhető kiegészítőket és nyugodtan, otthonunkból eldönthetjük, melyik az, amelyik nekünk és a családi kasszának is leginkább megfelel. Persze a válogatás közepette nem szabad megfeledkezni arról, hogy nem csak az összehasonlítás táblázat útján megy ilyen egyszerűen, de aki már itt van oldalunkon, annak arra is adott a lehetőség, hogy kötelező biztosítását az interneten keresztül gyorsan, egyszerűen minimális teendővel megkösse.

Ha megfogadja tanácsunkat, elfogadja segítségünket, akkor első lépésként küldjön nekünk egy alkuszi megbízást, ezek után valóban szinte alig marad olyan feladat, melyet Önnek kell elvégeznie. Nyilvánvalóan, amit nem tudunk Ön helyett megtenni, az egyrészt az összehasonlítás táblázat használatával, másrészt, hogyha sikerült választani, akkor a kalkulátor által kért adatokat természetesen az ügyfélnek kell feltöltenie, de hát ez a legkevesebb.

Bármilyen kérdése merülne fel menet közben kötelező biztosítási szakembereink azonnal a segítségére lesznek, és még így is a biztosítás kötésére fordított idő töredéke lesz annak, mintha egy irodában várakozna órákon keresztül, hogy sorra kerüljön, ráadásul ezt  módszert követve nem is tudná megnézni a kötelező biztosítás összehasonlító táblázatot, hiszen a társaságok nem reklámozzák egymás díjait és szolgáltatásait.

A táblázat használatával elérheti, hogy megelőzve az év végi kampány okozta felfordulást és lázas, sebtiben történő kötést, már jó előre képben legyen a tarifákat illetően, így élhet a lehetőséggel, hogy már felkészülten várja a kötvénye szerinti dátumot, amikor elvégezheti az átkötést. Érdemes ennek érdekében akár hétről hétre újból ellátogatni hozzánk, ami azért is nagyobb jelentőségű, mint azelőtt, mivel a biztosítók manapság már nem csak a kampány idején hirdethetnek és módosíthatnak tarifát, hanem az év bármely napján. Ezt nem is lehet másképp naprakészen követni, csak ha használja és újra meg újra áttekinti a kötelező biztosítás összehasonlítás táblázat segítségével a megújuló díjakat.

Amint leül a gép elé és megtekinti az összehasonlító táblázatot, azzal tisztában kell lenni, hogy nem csak az egyes biztosítók díját foglalja magában ez az összesítés, hanem a táblázat arra is való, hogy mindenki megnézhesse, az ő gépjárműve után a motorteljesítmény alapján mennyit kell átlagosan fizetnie egy alap kötelező esetében. Ehhez aztán hozzá lehet rendelni a választott kiegészítőket, levonódik a díjból az igénybe vehető kedvezmények összege és mindezt a komplikáltnak tűnő számítást a mi remek kötelező biztosítás kalkulátorunk pár perc alatt elvégzi. Már meglévő és leendő ügyfeleinknek ehhez annyit kell hozzátenni, hogy a programba felvitt adatokat nagyon figyelmesen adják meg, mert csak így kerülhető el, hogy elessenek például valamelyik kedvezmény beszámításától.