biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás rendszám nélkül is megköthető itt!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Kötelező felelősségbiztosítás nélkül egyetlen gépjármű sem vehet részt a közúti forgalomban. Épp ezért gyakran felmerül a kérdés, hogy mi a teendő például egy 0 kilométeres, új autó esetén, amikor kijövünk a szalonból és máris a forgalom részesei vagyunk.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

Új gépkocsi forgalomba helyezése esetén a kötelező biztosítás mára vétel előtt megköthető, ilyenkor a kötvényben a még nem ismert rendszám helyett az alvázszám kerül feltüntetésre, majd ha az autó az ügyfél nevére kerül, megtörténik az átírás, akkor utólagosan dokumentálásra kerül a forgalmi engedélyszáma és a rendszám egyaránt.

Oldalunkon a biztosítási kalkulátor segítségével a kötelező biztosítás díja rendszám nélküli autóra is kiszámítható, ekkor a  lehetőségek közül a „0 km-es gépjárművet vásároltam”, illetve a „külföldről behozott gépjárművet vásároltam” opciók közül lehet választani. Természetesen ilyen esetekben a forgalmi engedély és a rendszám megadását át kell lépni.

A kötelező biztosítás megléte akkor is elengedhetetlen, ha rendszám nélkül van még a gépjármű, mivel bármikor megtörténhet, hogy közúti ellenőrzés alá esünk, vagy ne adj isten az első utunkon történik egy káresemény, csak így érvényesíthetjük kárigényünket és ami legalább ilyen fontos,csak így kerülhetjük el az elég szigorú büntetést.

Alkusz cégünkkel Ön pár perc alatt hozzájuthat vadonatúj autójának kötelező biztosítási szerződéséhez a nélkül, hogy a rendszámot meg kellene adnia. Csak egy alkuszi megbízást kérünk írásban és már intézzük is az ügyet. A legtöbb szalonban ugyan meg van a lehetőség a kötelező biztosítás megkötésére, de igen nagy a veszélye annak, hogy ilyenkor nem a legkedvezőbb konstrukciót köti meg az ügyfél,hisz adott helyzetben nincs választási lehetősége. Nálunk viszont a kötelező kalkulátor segítségével az összes vezető kötelező biztosító ajánlatát áttekintheti,azokat össze lehet hasonlítani, nem sürget az idő és nyugodtan ki lehet választani a leginkább kedvező szolgáltatást. E mellett velünk még spórolhat is, mert részünkről az ügyintézés teljesen ingyenes.