biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás táblázat ✅ 2024/2025 Online kalkulálhat!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo biztositas tablazatA modern technikának köszönhetően manapság már rettentő egyszerű megnézni azt, hogy melyik biztosító társaság milyen díjakkal kínálja a kötelező biztosítást. Amint belép oldalunkra, még jobban megkönnyítjük helyzetét, mert nincs semmi szükség arra, hogy egyenként felkeresse a biztosítók honlapját, hisz itt nálunk egyből elérhető és látható a kötelező biztosítás táblázat. E táblázatban rögtön megjelenik az összes tarifa és pár percen belül össze lehet azokat vetni. Ezzel megszűnik a kényszer, hogy egy egy biztosítói irodában órákat kelljen várakoznia mire sorra kerül, ami pedig  még ennél is fontosabb, nem csak az adott cég díjait ismeri meg, hanem minden vezető biztosítót.


Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva! 


Az alapadatok megadását követően kötelező biztosítás kalkulátor rendszerünk megjeleníti Önnek a kgfb táblázatot, melyet díjak szerint rendez is Önnek sorrendbe. Ezt követően a szimpatikus ajánlatot online azonnal véglegesítheti is. Közreműködésünk Önnek teljes mértékben díjmentes!

Amikor sikeresen át tudta tanulmányozni otthonából a legnagyobb kényelemben a kötelező biztosítás táblázatot, egészen biztos, hogy sikerül majd kiválasztania azt  csomagot, melyet érdemesnek és kifizetődőnek tart megkötni. A kalkulátor program segítséget nyújt ahhoz, hogy akár azonnal ki is számítsa, milyen díjon tud kötelező biztosítást kötni, ehhez persze szükséges megadni a személyes adatokat és nyilván az adott gépjárműre vonatkozó egyedi adatokat is. De ez nem egy megerőltető munka, ezen kívül nem is lesz más teendője, ha megbíz bennünket az adminisztráció intézésével.

A legnagyobb kedvezmény amit mi adni tudunk, hogy egy táblázatban átláthatóan, érthetően Ön elé tárjuk a kötelező biztosítási díjakat, ezzel elérhető, hogy azonnal felfedezhető legyen a társaságok szerződéses tartalma és díja közötti eltérés. Természetesen a Kgfb díjak eléggé alapcsomagoknál eléggé közelítenek egymáshoz, de aki teljessé és biztonságossá akarja tenni fedezeti körét, annak érdemes áttanulmányozni a kiegészítők listáit is. Ettől már adódhatnak a biztosítók ajánlatai, végleges díjai között igen tetemes különbségek, de épp ez a lényege a kötelező biztosítás táblázat tanulmányozásának, ebből ezek az összegek is kideríthetőek. Végül is kiegészítőkkel a kötelező biztosítást is saját igényei és ízlése, pénztárcája szerint alakíthatja, kinek mire van szüksége, a szerint állíthatja össze a csomagot.

A kötelező biztosítás kalkulátornak elég beírni, hogy mely kiegészítőkkel szeretné felszerelni az alapcsomagot és mindezt figyelembe véve, sőt a baleseti adót is bekalkulálva számítja ki a program a fizetendő díjat. Ez az egész folyamat nem több, mint 5 perc, ennyi ideig tart, hogy megtudja, melyik biztosítónál mennyiért tudna kötelezőt kötni. Azt se felejtsük el, hogy aki már ideig eljut, az ugye nagy valószínűséggel meg is köti szerződését, amikor is még az online kötési kedvezménnyel is lehet számolni, ami szintén egy elég szép tétel.

Minden -féle képen tehát érdemes, sőt kifizetődő, hogy a nálunk látható kötelező biztosítás táblázat alapján válogasson a lehetőségek között, és ezen a remek módon kösse meg új kötelező biztosítását bárki, akár autót vásárol, akár pedig váltás miatt keresi a jobb lehetőségeket. Nálunk egészen biztos megtalálja a meglévőnél jobb változatot, és egy írásos megbízás birtokában nem csak új szerződésének megkötésére nem lesz gondja, de a meglévő biztosítás felmondásában is közreműködünk.