biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lakóközösség biztosítás árajánlat kérő kalkulátor

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Amikor egy társasházban váratlan esemény történik, ugyan akkora kár érheti a lakókat, tulajdonosokat, mint egy önálló ingatlan tulajdonos esetében. Igen nagy anyagi terhet róhat ez a lakókra,így minden képen kifizetődő a lakóközösség biztosítás kalkulátor használata és ezzel egy jó konstrukciójú biztosítás kiválasztása.Amennyiben olyan társasházról van szó, ahol már van élő biztosítás, akkor érdemes azt évente mindig felülvizsgálni, mert a lakóközösség biztosítás kalkulátor használatával egészen biztos találnak egy modernebb,jobb csomagot. Ráadásul ezzel a módszerrel minden vezető biztosító ajánlata egy helyen rögtön összehasonlítható, nem szükséges a társaságok oldalára külön felmenni, és főként nem kell a biztosítóknál sorba állni. Ha megtalálták a megfelelő lakóközösség biztosítást, mely a meglévőnél modernebb és kifizetődőbb a házlakóinak, abban az esetben az élő biztosításon szereplő évforduló előtt minimum 30 nappal fel kell azt mondani, majd megköthető az új szerződés. A felmondást minden esetben írásban kell megtenni, postán, vagy telefaxon, aláírással és dátummal ellátva. Arra is van mód, hogy az évfordulót megelőzően hatvan nappal korábban megkössük a lakóközösség biztosítást, ilyenkor a szerződés úgynevezett halaszott hatályba lép életbe.

A lakóközösség biztosítás kalkulátor nagy haszna,hogy felsorolja az összes olyan károkat,melyekre fedezet igényelhető, így például az elemi károk, robbanás,lopás, idegen tárgyak rádőlése a házra,vagy földrengés ellen is kaphatunk védelmet. Az alapfedezetek, alapbiztosítás mellé lehet kiegészítőket választani, mint a különleges üvegekre, bővített vezetékes vízkárra, rablásra és ennek járulékos költségeire vonatkozó biztosítás.

Aki minket bíz meg lakóközösség biztosítása váltásával, annak első lépésben feltétlenül ajánljuk a lakóközösség biztosítás árajánlat kérő kalkulátor tanulmányozását, majd egy egyszerű megbízással elvállaljuk a teljes adminisztráció lebonyolítását.