biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lopás casco kalkulátor - Biztosítás ami lopás ellen véd!

Kérjük értékeljen minket...
4.33 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

A manapság igen gyakorta előforduló autólopás ellen abszolút védelmet nyújt egy jó Lopás casco biztosítás. Hiába a legmodernebb műszaki felszerelés, a legkiválóbb biztonsági berendezések, az erre „szakosodott” autó tolvajok megtalálják a módját,hogy indítsák be a gépkocsit. A Lopás casco megkötése igen nagy biztonságot adhat, hiszen ennek birtokában biztosak lehetünk abban, hogy ilyen esetben a biztosító megtéríti kárunkat.

Számolja ki casco biztosítását itt!

A Lopás casco kalkulátor használatakor azonnal meglehet nézni az egyes biztosítók erre vonatkozó ajánlatait, díjait és látható, hogy már akár pár ezer forintos díjon is köthetünk éves szerződést. A kalkulátorba be kell ütni a díjszámításhoz szükséges adatokat, és már ki is dobja, hogy milyen díjjal köthetünk lopás casco biztosítást.

A módozatot elsősorban azon ügyfeleknek ajánljuk, akiknek gépkocsija két évesnél régebbi, sokszor előfordul, hogy nyitott, őrizetlen helyen kell parkolnia, valamint azoknak, akik egyébként nem érzik szükségét egy teljes körű casco biztosítás megkötésének, vagy csak elvétve, igen ritkán ülnek autóba. A Lopás casco kalkulátor oldalunkon azonnal egy gombnyomással elérhető és amint megadja a kért adatokat, azonnal megismerheti össze is hasonlíthatja azon biztosítók díjait, melyek ezt a szolgáltatást már kínálják. Mielőtt választana,kellő körültekintéssel nézze át a tarifákat és a szerződéses feltételeket,majd honlapunkon keresztül a Lopás casco kalkulátor segítségével szinte azonnal meg is kötheti a szerződést. Ezzel a módszerrel egészen biztos, hogy megtalálja a szolgáltatás minőségét és a díjat illetően is legkedvezőbb konstrukciót.