biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Mitől függ a casco biztosítás ára?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Hogy mitől függ a casco biztosítás ára, azt sok összetevő határozza meg. A díjat elsősorban az szabja  meg, hogy milyen a gépjármű típusa és kora.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Figyelembe veendő tényező ezen kívül az üzembentartó lakhelye és sokat nyom a latba a vállalt önrész mértéke is. Az is befolyásolja a casco díját, hogy azt milyen módon fizetjük meg,csekken vagy átutalással, havonta, negyedévente vagy esetleg évente egyszer egy összegben.

A casco kalkulátor nagy segítséget jelenthet mindenkinek, ezen keresztül meg lehet azt is tudni, mitől függ a casco biztosítás ára. Oldalunkon használva a casco kalkulátor programot, párperc alatt össze lehet hasonlítani a biztosítók ajánlatait, azonnal látható, hogy melyik társaság milyen szolgáltatást nyújt a meghirdetett áron. A végső árat nagyban befolyásolja, hogy milyen kiegészítőket választunk és természetesen az is,hogy mely kedvezményekkel érhetünk. A legjobb díj abban az esetben érhető el, amikor több kedvezményre is jogosult valaki, és e mellett olyan csomagot választ, amelyben például akár többszörös együttkötés is szerepel. Ha esetleg a kötelezővel együtt cascóra is szerződünk, e mellett pedig még az adott biztosítónál kötünk lakás-, vagy életbiztosítást, akkor már igen tetemes összeget lehet megspórolni.

Minden autós számára fontos kérdés, hogy mitől függ a casco biztosítás ára, többek között ma már igen jó áron lehet cascóra szerződni, ha online kötjük meg a biztosítást. Az internetes kötés szinte minden esetben nagyarányú kedvezménnyel jár. Ha alkuszcégünket bízza meg a casco és egyéb gépjármű biztosításai ügyintézésével, egészen biztos, hogy megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb konstrukciót, a legjobb árat és az összes igénybe vehető kedvezményt. A legjobb kiegészítőket ajánljuk, így olcsón a legszélesebb skálájú fedezettel köthet casco biztosítást.