biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Nagy szüksége lenne mindenkinek egy jó életbiztosításra

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Nagy szüksége lenne mindenkinek egy jó életbiztosításra, csak nehezen tudjuk kigazdálkodni. A magyarországi lakosságot nagyon foglalkoztatja a biztosítás kérdése, a fiatalok egy része már gondolkodik azon, hogy valamilyen módon bebiztosítsa magát. Egy felmérés szerint a fiatalok nagy része már gondolkozik azon, hogy biztosítást kössön.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Egyre nagyobb tendencia mutatkozik a fiatalok körében azzal kapcsolatban, hogy milyen is egy jó életbiztosítás, amely akár egy kedvező befektetéssel is kombinálható. Egyrészt azért, mert meg szeretnék alapozni jövőjüket, másrészt azért, mert nagyon praktikusnak tartják. Az öngondoskodás fogalma egyre népszerűbb a fiatalabb korosztály körében, hiszen bizonyos élethelyzetek rákényszerítik őket, hogy megtegyék ezt a fontos lépést, de egy okos és előrelátó dolognak tartják egyébként is.

Viszont azt mindenképpen meg kell jegyezni, hogy az idősebb emberek között is vannak olyanok, akik kacsingatnak az életbiztosítás felé, de számuk nem annyira magas. Feltehetőleg a már megszokott helyzet és az új kiadásokkal szembeni félelem okozza ezt. Viszont az is tény, hogy a magyar lakosság negyede nem tájékozódik a biztosítások körében és egyáltalán nem érdekli őket, hogy mi a helyzet ezekkel a lehetőségekkel vagy csomagokkal. Persze senki sem szeret elhamarkodott döntéseket hozni, de lehetne nagyobb a szám az érdeklődők körében. A 15-19 éves kor közötti fiatalok 9,2%-a, akiket érdekel a téma. Viszont 13%-uk már kötött valamilyen biztosítást. A legmagasabb részt a 60-69 és 40-49 éves kor között mérték a felméréssel foglalkozó szakemberek.

Ezek fényében megtudhattuk, hogy vannak érdeklődők az életbiztosítás felé, viszont sokan nem igazán tudják kigazdálkodni vagy úgy használni saját költségvetésüket, amivel meg tudnák oldani ezt a nehéz kérdést. Azonban abban biztosak lehetünk, hogy a jövőnk kérdése hihetetlenül fontos ezért is ilyen jó ötlet ez a biztosítás, hiszen így önkezűleg meg tudjuk teremteni magunknak a nyugdíjas éveinkre az anyagi biztonságot. Gyakran az emberek azért tartózkodnak a biztosításoktól, mert nem látják át a dolgokat, pedig végtelenül egyszerű az egész. Főleg ha abban gondolkodunk, hogy bebiztosítsuk magunkat a jövőre nézve. A lakásbiztosítások terén a legjobb a helyzet a megkötött biztosításokat tekintve. Körülbelül a magyarországi háztartások 64%-a rendelkezik ezzel a konstrukcióval, de ezzel szemben,élet az életbiztosítások terén csak 17,9% a szám tehát eléggé .keresettől, hogy ha magasabb jövedelemmel rendelkeznek a családok, akkor nagyobb a kedvük belemenni egy újabb szerződésbe.

Fontoljuk meg az életbiztosítás megkötését, ugyanis csak jól járhatunk vele és nem fogunk semmit veszíteni azzal, hogy ha megkötjük, mivel ez egy életre szóló anyagi és lelki biztonságot nyújt az ügyfél számára. Az, hogy ennyire bizonytalanok az emberek, nem túl jó jel, szerencsére azért ennek ellenére egyre többen mutatnak hajlandóságot arra, hogy ilyen módon biztonságot teremtsenek a maguk és családjuk számára. Reméljük, hogy ez a tendencia csak növekedni fog és nem megtorpanni valahol, mert ezekben a helyzetekben igen is szükség van ehhez hasonló biztosítási formákra. Tehát ne habozzunk, mert hogy ha sikerült elhatározni, hogy megteremti a biztonságos jövőt, még az éjszakák is nyugodtabban telnek majd.

Tegyünk egy próbát és adjunk egy kis esélyt ennek az egész dolognak, hogy végül úgy jöjjünk ki a helyzetből, hogy ne kelljen megbánnunk azt, hogy nem tettünk semmit, amikor volt rá lehetőség. nagy szükség lenne mindenkinek egy jó életbiztosításra, csak nehezen tudjuk kigazdálkodni, ez tény. Ezért kell felhívni mindenkinek a figyelmét azzal kapcsolatban, hogy ez mennyire jó és mennyire működőképes. Sokan nem merik megpróbálni, de amikor valaki eléri például a nyugdíjkorhatárt, akkor szembesül azzal, hogy mekkora segítség lenne egy olyan életbiztosítás, amellyel még jó befektetésre is szert tehetett volna az évek során.

Tehát nézzen bizalommal a jövő felé és teremtse meg magának azt a lehetőséget, amit ezek a biztosítások kínálnak, hogy végül ne kelljen azon aggódnia, hogy mi lesz a családjával vagy mi fog történni akkor, hogy ha esetleg önnel történik valami. Már az elhatározás is alapjáraton megnyugtatja az embert, hiszen tudja, hogy valamilyen biztonságot jelent a családjának egy ilyen biztosítás és élete után is képes lesz gondoskodni azokról, akiket szeret. Kérje online a segítségünket!