biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Online casco díjszámítás - Kösse meg olcsón online!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az online casco díjszámítás nagy előnyökkel járhat, nem csak a gyors ügyintézést illetően, de a díjak tekintetében is, mert az interneten kötött casco biztosításra mindig elég szép kedvezményt adnak a biztosítók. Oldalunkon a kalkulátor segítségével igen könnyen megy a casco díjszámítás, ráadásul a számítógép előtt ülve, kényelmesen, otthonról intézhető az online casco díjszámítás és a biztosíts kötés egész menete.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Az biztos, hogy hiába nem kötelező a casco megkötése, érdemes végiggondolni, megéri ezt az összeget kiszorítani, mert ma már igen jó díjon lehet egy egyszerű alapcascóra szerződni. A kalkulátor használatával áttekinthető és azonnal összehasonlítható az összes vezető casco biztosító tarifája, szerződéses feltételei, a szolgáltatások részletes tartalma. Amennyiben sikerült kiválasztani a legkedvezőbb konstrukciót, rajtunk keresztül minden választott biztosítótól bekérjük a konkrét ajánlatot és pár perc alatt elkészül az online casco díjszámítás és már lehet is szerződni. Egy alkuszi megbízás birtokában mi az első lépéstől végig kísérjük az ügyletet, minden adminisztrációt elvégzünk Ön helyett, hiszen ez a legnagyobb előnye az online casco díjszámítás és szerződéskötésnek.

Az online casco díjszámítás ugyan úgy teljes körű, mint a személyesen kötött szerződés, hiszen ezen a módon is mindenre kiterjedően választhatunk a szolgáltatások közül. Így az internetes díjszámítás esetén az alap casco mellett bármely kiegészítőt választ, a díjszámítás teljes körű lesz. Ez vonatkozik az autólopás, törés, üvegtörés, elemi károk esetére, de nagyon fontos, hogy amikor elindítja az online casco díjszámítást, meg kell külön adni a gépkocsihoz tartozó extrákat, hogy a kalkuláció teljes lehessen. Amennyiben szerződéskötés után szerelünk fel plusz extrákat, ennek tényéről a biztosítót értesíteni kell. Ha ez nem történik meg, a biztosító teljesen jogosan elutasíthatja az erre vonatkozó kártérítést.