biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Örököltem egy házat melyik biztosítónál, milyen biztosítást kössek rá?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Sajnálatos módon az élet folyamán az idő előre haladásával a családtagjaink közül elveszítünk embereket. Amikor ez közeli családban következik, be előfordul, hogy éppen a negatív esemény kapcsán örökölünk. Házat, autót, és egyéb vagyontárgyat. Sokan ilyenkor lesznek először lakástulajdonosok és szinte semmit se tudnak az ügyintézésről, és a biztosításokról. Örököltem egy házat melyik biztosítónál, milyen biztosítást kössek rá?

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

A lakásbiztosítások megítélése az elmúlt években jelentős mértékben megváltozott hazánkban, mégis egy arányszámban jelentősen el vagyunk maradva az európai átlagtól. A lakások számához képest a meglévő lakásbiztosítások száma igen alacsony, mely eredményt tovább ront, hogy a meglévő szerződések egy jelentős része is elavult. Pedig nagyon fontos lenne minden család számára, hogy rendelkezzen lakásbiztosítással. Függetlenül attól, hogy a sajátja, vagy bérli, esetleg örökölte, hogy ott lakik-e, vagy csak ritkán látogatja.

A lakásbiztosítások a többi biztosításhoz hasonlóan igen jelentős fejlődésen mentek keresztül. Ma már több biztosító is kínálja a szolgáltatásait, melyek az alapbiztosítás és a kiegészítő biztosításoknak köszönhetően teljesen testre szabhatók, maximálisan az igények szerint alakíthatók. Lényeges, hogy a rengeteg biztosító ajánlata között sem kell órákig keresgélni, hiszen a weboldalunkon meg lehet találni a lakásbiztosítás kalkulátor rendszert, mely percek alatt mutatja meg az Ön élethelyzetének, igényének, és anyagi elképzelésének megfelelő ajánlatokat. Csak ki kell választani a leginkább megfelelőt, és megkötni a szerződését.

A kérdésre válaszolni egyszerűen nehéz, hiszen ahhoz ismerni kellene a környezetet. A lényege viszont az, hogy akár ott lakik, akár nem a lakásbiztosítás kalkulátor és a szakmai honlapok segítségével biztosan ki tudja majd választani a legjobbat. Ne bízza a véletlenre, mert a nem várt események tönkre tehetik az örökséget, tönkre tehetik egy élet munkáját.