biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Suzuki biztosítás - Kötelező és casco online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Nem egyedi eset, amikor egy gépjármű márka és egy biztosító együttműködik, és közös terméket bocsátanak a piacra. A Suzuki, mint Magyarország első autógyára, illetve mint olyan márka, amelyiknek az autóiból a legtöbbet vásároltak hazánkban, hasonlóan cselekedett.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A Suzuki és a biztosítók közötti megállapodásnak köszönhetően különféle kedvezmények igénybevétele mellett köthető, mind a Suzuki-casco, mind a kötelező biztosítás. A Suzuki célja, hogy jó ár-érték arányú gépjárműveket gyártson, hogy mindenki számára elérhető árfekvésű gépjárművek kerüljenek a piacra, illetve ezzel párhuzamosan hasonló ismérvekkel rendelkező gépjármű biztosítások is kapcsolódjanak hozzájuk. Tömören kifejezve: olcsó autó, olcsó biztosítással. Nem szabad elfelejteni, hogy a biztosító társaságoknak szintén hasznos egy ilyen együttműködés.

Suzuki cascót, és kötelező biztosítást is minden biztosító társaságnál lehet kötni. Éppen ezért, a Suzuki biztosítások gyorsan, és kényelmesen megköthetők, ráadásul ebben a termékkategóriában a legkedvezőbb díjazással. Előnyei között meg kell említeni a kedvező önrészt, és azt a lehetőséget, hogy kiegészítő gépjármű védelem nélkül is megköthetők. Új Suzuki modell megvásárlása esetén érdemes a cascót megkötni online vagy a márkakereskedésben, amelynek számtalan előnye van. Ilyen többek között a teljes körű ügyintézés, az ügyfél szempontjainak teljes szem előtt tartása, a biztosítás azonnal hatályba lépése, illetve segítség a későbbiekben felmerülő szerződéssel kapcsolatos problémák megoldásában. Kösse meg cascóját azonnal itt, még mielőtt kigurul a szalonból.

Természetesen lehetőség van a cascóval együtt a kötelező biztosítást is megkötni, amely együttes kötése esetén további kedvezményeket jelent az ügyfélnek. A Suzuki kötelező biztosítás az egyik legkedvezőbb tarifájú ilyen jellegű biztosítás. Ne feledje tehát, hogy Suzuki biztosítás- kötelező és casco egy helyen számtalan kedvezménnyel. Keresse online, vagy a márkakereskedésekben, és a biztosítóknál.