biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező és casco együtt

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.

Kötelező és casco együttkötésAz elmúlt évek tapasztalataiból egyértelműen kiderül az, hogy a biztosítók előnyben részesítik a kapcsolt termékek értékesítését és kötését is.

Ez annyit tesz ez esetben, hogy az alap kötelező biztosítás mellé casco vagy lakásbiztosítást is köt az Ügyfél, akkor bónusz kedvezményekben részesítik.

Kösse meg kötelező és casco biztosítását együtt itt!


Kötelező és casco együtt
- Kötés, biztosítás kalkulátorral olcsón! Amennyiben gépjármű biztosítás kötésen, vagy váltáson gondolkozik, minden bizonnyal a legnagyobb megtakarításokat akkor érheti el, ha a kötelező és a casco biztosítását is egyszerre váltja le és köti meg egy azon biztosítóhoz, vagy akár 2 külön biztosítóhoz. Amennyiben a legkedvezőbb díjakat szeretné elérni, akkor kérje bátran a segítségünket, mert mi megnézzük az összes lehetőséget Önnek, sőt korrekt tanácsokkal is ellátjuk a megkötést illetően!

Számtalan biztosító helyezi előtérbe a kötelező és casco együtt kötési lehetőséget, ezért fontos az, hogy a sok lehetőség között a legoptimálisabb megoldást találjuk meg akár közösen!

Amennyiben tehát a kötelező és casco együtt kötésen gondolkozik, jó ha tudja ennek előnyeit is! A biztosítók általában ez esetben a kötelező díjából legalább 10% kedvezményt adnak. Nagy általánosságban elmondható hogy így a casco szerződés is kedvezményes lesz.

Miért előnyös Önnek, ha nálunk számolja ki díját?

  • 12 kötelező és 12 casco ajánlattal rendelkezünk, ami összefoglalja a teljes biztosítási kínálatot!
  • A kiválasztott díjakra árgaranciát vállalunk
  • Rugalmas és teljes körű ügyintézést nyújtunk

Mivel a biztosító társaságok az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyértelműen sláger termékről beszélnek a casco és kötelező együttes kötése esetén, vannak olyan ajánlatok, ahol így akár 30-50% kedvezményt is el lehet érni. A biztosítás kötés alkalmával viszont egy két dologra fontos odafigyelni!

Amennyiben a casco és a kötelező évfordulója nem egy napra esik, akkor kérje a segítségünket mindenképp, ugyanis előfordulhat az, hogy ha nem egyazon napon indulnak meg az új szerződések, akkor egy két biztosító már nem alkalmazza az együttkötési kedvezményeket. Ez esetben megkeressük Önnek a legjobb ajánlatokat, vagy keresünk olyan biztosítót, ami nem veszi el az együttkötési kedvezményt ekkor sem.

Fontos észben tartani azt is, hogy amennyiben biztosító váltásról beszélünk, akkor a kötelező mellett a casco szerződést is ugyanúgy fel kell mondani! Ezt Ügyfeleinknek természetesen elintézzük! Általában a biztosító társaságok casco szemle elvégzését indítják meg a saját munkatársaikkal egyeztetve, vagy fényképeket kérnek be a szerződőtől. Mi ez esetben is segítünk Önnek, ugyanis a szemléztetővel időpontot egyeztetünk, vagy továbbítjuk a biztosító számára a fényképeket.

Nagyon fontos, hogy a rendszer használata alkalmával minden kérdésre a helyes adatokat adja meg, ugyanis nem valós adatok esetén a díjak is változhatnak a valósághoz képest!

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

 

Új hírek: