biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Szarvasmarha, sertés, baromfi, juh, ló - állatok biztosítása

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.


ÁLLATBIZTOSÍTÁSOK - A termelő tevékenység folyamatát a járványok, betegségek, balesetek és az elemi károk rendkívüli módon képesek veszélyeztetni, különösen súlyos károkat okozhatnak a mezőgazdaságban, ahol a növény-, gyümölcstermesztés mellett az állattenyésztésre is veszélyt jelentenek. A mezőgazdasági szektorban is jellemző a szakosodás, melyhez igazodva kínálunk állatfajonkénti tartási, tenyésztési és egészségügyi sajátosságokhoz igazodó egyedi biztosítási védelmet. A biztosítási szolgáltatásaink a speciálisan száj és körömfájásra kialakított biztosítási szolgáltatáson túl, az elemi károk teljes skáláját foglalják magukba.


Állatbiztosítás online árajánlat kérés, itt!

ELEMI KÁR BIZTOSÍTÁS - Jelen biztosítási forma, az állattartó részére megtérít minden olyan elhullással, kényszervágással végződő kárt valamennyi biztosított haszonállatra kiterjedően, amely ismeretlen üreg beomlása, vihar, felhőszakadás, jégverés, árvíz, tűz, villámcsapás, járművek ütközése, földrengés, szikla-, kő- és földomlás, földcsuszamlás, víz- és gőzvezetékek meghibásodása okoz.

SZARVASMARHA BIZTOSÍTÁS - A szarvasmarha biztosítás megkötésének feltétele, hogy az azonos korcsoportú és hasznosítási célból, a gazdálkodó által tartott valamennyi szarvasmarhát biztosítani szükséges. Okiratokkal szükséges bizonyítani a tulajdonjogot amellett, hogy az állatok egyedi beazonosíthatósága szintén feltétel.

SERTÉS BIZTOSÍTÁS - A sertés biztosítás megkötésének feltétele, hogy az azonos korcsoportú és hasznosítási célból, a gazdálkodó által tartott valamennyi sertést biztosítani szükséges. Okiratokkal szükséges bizonyítani a tulajdonjogot amellett, hogy az állatok egyedi beazonosíthatósága szintén feltétel. A biztosítás megkötéséhez tételes lista szükséges a születési idő feltüntetésével.

JUH BIZTOSÍTÁS - A juh biztosítás megkötésének feltétele, hogy az azonos korcsoportú és hasznosítási célból, a gazdálkodó által tartott valamennyi juhot biztosítani szükséges. Egyedileg azonosítható tenyészkosoknál okiratokkal szükséges bizonyítani a tulajdonjogot amellett, hogy a biztosítás megkötéséhez tételes lista szükséges a (tenyészkosok vonatkozásában) születési idő feltüntetésével.

LÓ BIZTOSÍTÁS - A biztosítás az alábbi állatokra terjed ki: haszonló, hobbiló csikó, sportló, versenyló

BAROMFI BIZTOSÍTÁS - A baromfi biztosítás megkötésének feltétele, hogy - biztosított baromfifajon belül - az azonos korcsoportú és hasznosítási célból, a gazdálkodó által tartott valamennyi baromfit biztosítani szükséges. Elkülönül egymástól a zártrendszerű technológiában-, ill. a szabadban tartott tenyész- és hízó baromfiállományra köthető biztosítás. A szabadban tartás feltétele, hogy a tartáshely olyan kerítéssel legyen körbekerítve, amely egyrészt meggátolja az állatokat a tartáshely elhagyásában, másrészt megakadályozza a ragadozók tartáshelyre történő behatolását.

SZÁJ- ÉS KÖRÖMFÁJÁS BIZTOSÍTÁS - A száj- és körömfájás biztosítás megkötésének feltétele, hogy az azonos korcsoportú és hasznosítási célból, a gazdálkodó által tartott valamennyi szarvasmarha-, juh- és kecskeállományt biztosítani szükséges. A kialakult száj- és körömfájás megbetegedés következménye az állategészségügyi zárlat elrendelése az állattartó telepen, amelyre a biztosító biztosítási fedezetet nyújt.

szarvasmarha sertes juh baromfi biztositas