biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Uniqa Biztosító Zrt kalkulátor, online kötés, váltás

Kérjük értékeljen minket...
3.25 of 5 - 12 votes
Thank you for rating this article.

Partnerünk az UNIQA Biztosító Zrt

Uniqa BiztosítóAz UNIQA Biztosító Zrt 22 éve a magyar biztosítási piac egyik legdinamikusabban fejlődő társasága. Jogelődjének a Colonia Biztosító Rt-nek az alapítása 1990-ben történt. A Colonia Biztosító Rt 1998-ban az AXA Biztosító tulajdonába került AXA-Colonia Biztosíó Rt néven. Néhány év múlva 2003-ban került a mai tulajdonos az UNIQA Group osztrák biztosító csoport birtokába.

Az UNIQA Group jogelődjeit is figyelembe véve 150 éve tevékenykedik a biztosítási piacon. Szemléletükre jellemző az innovatív gondolkodás, erőteljes ügyfélközpontúság, és nem utolsó sorban termékeik fejlesztésénél jövőorientáltan gondolkodnak, azaz elébe mennek az ügyfelek igényeinek. Az UNIQA Group 20 országban rendelkezik tagbiztosítóval, ami azt jelenti, hogy több mint 40 társaság tartozik a csoporthoz. Közel 7,4 millió ügyfelet szolgálnak ki, és éves díjbevételük meghaladja az 5 milliárd eurót.

Az UNIQA Biztosító köszönhetően az erős tulajdonosi háttérnek dinamikus fejlődéssel Magyarország egyik piacvezető biztosítójává nőtte ki magát. Természetesen ehhez a sikerhez nagymértékben hozzájárultak a honi helyismerettel rendelkező, jól felkészült magyar szakemberek is. A gyors és könnyű elérhetőséget jól kiépített országos lefedettségű értékesítési hálózat biztosítja. Kompozit biztosítóként teljes körű szolgáltatást tudnak nyújtani mind lakossági, mind vállalati területen. Munkájuk sikerét mutatja az a tény is, hogy 2011-ben unit linked eszközalapokat rangsoroló Money Moon Best Choice listáján 11 kategóriából hatban első helyen találjuk őket. Számos más díj mellett az UNIQA Biztosító Zrt nyerte a legjobb biztosító Magyarországon címet a londoni illetőségű World Finance Magazin ítélete szerint, és végül többször választották be a Társaságot Magyarország legjobb márkái, azaz a Superbrandek közé. Piaci részesedésük a díjbevételek alapján 2012 I. félévében 6,95 %, az életbiztosítási piacon 5,54 %, míg a nem-élet biztosítások szegmensben 8,40 %. Ezzel a Magyarországon tevékenykedő biztosítók között a 6-7. helyet birtokolja.  A társadalmi felelősség vállalás területén is aktív a Társaság. Gyakran találkozhatunk az UNIQA névvel társadalmi szervezet, sport, művészeti és kulturális rendezvényeken.  

Lakossági termékek:

1, egyedi és kombinált - Balesetbiztosítások
2, sokszínű - Életbiztosítások (biztosítás+megtakarítás)
3, előrelátóknak - Casco védelem
4, ami kötelező - Gépjármű felelősségbiztosítás
5, otthona biztonságáért - Lakásbiztosítások
6, ami nélkül nem utazhat - Utasbiztosítások   
7, egészsége védelméért – Egészségbiztosítások
8, erre is gondoltunk – Fegyverbiztosítás
9, egy nem mindennapi ajánlat – Jogvédelmi biztosítások
10, végük az egyedülálló – MultiPartner csomag


Vállalati termékek:

1, vállalati partnereinknek – BusinessPartner rendszer
2, váratlan eseményekre – Felelősségbiztosítások nagy választéka
3, gyűjtőknek elengedhetetlen - Műtárgybiztosítás
4, értékes gépei, eszközei védelmére – Technikai biztosítás
5, vállalatoknak is – Vagyonbiztosítások
6, védje alkalmazottait a – csoportos egészségbiztosítás igénybevételével
7, amennyiben Ön hajótulajdonos ajánljuk – Kishajó biztosításainkat
8, fuvarozóknak elengedhetetlen a - Szállítmánybiztosítás
9, vadásztársaságoknak ajánljuk a – Vendégvadászok felelősségbiztosítása termékünket


Elérhetőségek:

Cím: 1134 Budapest Róbert Károly krt. 70-74.
Telefon: 36-1-544 5555
Fax: 36-1-238 6060
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.