biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Teljeskörű casco biztosítások kötése online pár perc alatt!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A lakás után a legértékesebb vagyontárgyunk a gépkocsi általában, így amilyen természetesen kötünk lakásbiztosítást, ugyan úgy megéri autónkat is bebiztosítani a váratlan, előre ki nem számítható káresemények ellen.

Számolja ki casco biztosítását itt!

Egy elemi csapás okozta káresetén igen jól jöhet a casco, mert legalább az anyagi veszteség egy része megtérül ilyenkor. A casco legnagyobb előnye, hogy amennyiben mi okozzuk a balesetet, vagy esetleg ismeretlen személy által keletkezik kár az autónkban, a ez a fajta biztosítás ilyenkor megtéríti a kárt, természetesen a megkötött szerződés tartalmának megfelelő mértékben.

A legkifizetődőbb,a teljes körű casco biztosítások kötése online, mert amennyiben ezt a módszert választjuk, még az online kötés után is kedvezményt kapunk. Nagyon fontos azonban ismerni azokat a feltételeket, hogy milyen esetekre nem terjed ki a casco biztosítás. Ebbe a körbe tartozik többek között az olyan káresemény, melynek során a gépjármű hatósági engedély nélküli átalakítása után tűz- és robbanás keletkezik, de nem nyújt fedezetet a teljes körű casco sem az olyan károkra, mely a szerződés kötése után beszerelt extrákban keletkezik és a szerződés mellékletében ezen alkatrészek nincsenek feltüntetve. Nem fizet a casco akkor sem, ha terrorcselekmények, versenyek, háborús jellegű események során következik be a kár, valamint nem vonatkozik a kártérítési kötelezettség az olyan tartozékokra és alkatrészekre,amelyeket a gépjárműből kiszerelve tároltak a káresemény idején.

A teljes körű casco biztosítások kötése online a legegyszerűbb, ezért akkor járhat Ön is a legjobba, ha felkeresi oldalunkat és ott minden vezető casco biztosító ajánlatát, szerződéses feltételeit egy helyen megnézheti, azonnal összehasonlíthatja őket és a kalkulátoron keresztül már választhat is. Ebben az esetben azt is azonnal meg lehet tudni, hogy egyes biztosítóknál a teljes körű casco mit takar, általánosságban megegyezik a tartalom, kisebb eltérések lehetnek. Az esetek többségében a teljes körű biztosítás magában foglalja a lopás és rablás esetén keletkező károkat a gépkocsi teljes mértékű eltulajdonítására vonatkozóan, részlopás károkat, amikor egy egy alkatrészt lopnak el a gépjárműről, az elemi csapások okozta károkat, vandalizmus-, rongálás során bekövetkező károkat. Ide tartoznak szintén az üvegkár és a töréskár, amikor a gépkocsi tartozékaiban, alkatrészeiben baleset miatti sérülések keletkeznek, vagy amennyiben idegen, ismeretlen személy okoz ilyen jellegű kárt.

A teljes körű casco biztosítások kötése online elvégezhető, ráadásul ilyenkor szinte minden biztosító még online kötési kedvezményt is felajánl. Weboldalunkon az online casco kalkulátor használatához is maximális segítséget kap minden ügyfél, aki ezen a módon kívánja kiválasztani és megkötni a számára legjobban kifizetődő teljes körű casco biztosítását.