biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Utasbiztosítás azonnal a Biztoshely Portál segítségével!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

utasbiztositas azonnalAki családjával, gyermekeivel kíván útnak indulni egy autós utazásra, annak felelősségteljes családfőként semmiképp sem szabad megfeledkeznie arról, hogy saját magára és minden utasára nézve utasbiztosítást kössön indulás előtt. Oldalunkon keresztül egész biztos lehet benne, hogy bármilyen igényeket is támaszt egy jó biztosítással szemben azt itt megtalálja. Kalkulátorunkkal a biztosítás megkötése nem csak egyszerű, de gyors is hiszen köthető az interneten keresztül utasbiztosítás azonnal is. Ha nincs utasbiztosítás, főleg amikor külföldi utazásról beszélünk, nem is lenne szabad elindulni.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Ahhoz, hogy meg lehessen lelni a legjobb, legolcsóbb és minden tekintetben legmegfelelőbb utasbiztosítást, tekintse meg a legnevesebb vezető biztosítók ajánlatát itt nálunk, persze a díjak mellett arról is teljes körű információt nyújtunk, hogy egyes biztosítók szolgáltatásukkal milyen kockázatokat fedeznek, vagy mik a szerződéseik elsődleges feltételei. Ennek érdekében Önnek nem is nagyon kell többet tennie, mint hogy a karosszékben ülve számítógépe előtt áttekintsen minden ajánlatot, számoljon, nézze meg, melyik csomag tetszik a leginkább, beszélje meg a családdal és már mehet is a biztosításkötés. Jól gondolja át, mik az utasbiztosítás kötés szemszögéből a legfontosabbak, mint hogy hány személy fog utazni a járműben, milyen hosszú időtartamra tervezik az utazást, mi lesz az uticél, és az is lényeges, hogy z év melyik időszakában utaznak. E mellett arra is oda kell nagyon figyelni, hogy az egyes szolgáltatások tartalmában mi van benne, mert tegyük fel, ha valaki tenger mellé megy nyaralni, más fedezetekre lehet szükséges, mint egy sítúra során.

Amennyiben velünk végzi utasbiztosítás kötését, akár az indulás előtti napon azonnal is el lehet ezt végezni, mert csak egy alkuszi megbízásra van szükség írásban felénk, és már át is veszünk minden adminisztrációs teendőt. Mi m inden apró részletre figyelmeztetni fogjuk, hogy semmi ne maradjon ki a csomagból, példaként említve egy megfelelő poggyászbiztosítást, mert hát erre is nagy szükség lehet. Aki téli sportútra, síelésre indul, annak számára elengedhetetlenül fontos, hogy olyan kockázatok szerepeljenek az utasbiztosítási szerződésben, mint egy esetleges balesetkor szükségessé váló kórházi kezelés, orvosi ellátás díjának fedezete, vagy akár adott helyzetben egy helikopteres mentés árának fedezete, mert ezek akár milliós nagyságrendű tételekre is rúghatnak. Semmiképp nem jár jól, amikor e nélkül a biztosítás nélkül akar elindulni, weboldalunkon keresztül pedig a hét minden napján lehetőség adódik utasbiztosítás kötésére azonnal akár.