biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Utasbiztosítás összehasonlítása online

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Manapság már egészen természetes dolog, hogy nem csak cipőt, játékot, élelmiszert vásárolunk az interneten keresztül, de biztosításainkat is meg tudjuk kötni ezen a módon. Amikor főként külföldi útra készül a család, az utasbiztosítás megkötése elengedhetetlen.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Oldalunkra ellátogatva nagyon egyszerűen elvégezhető az utasbiztosítás összehasonlítása online, kalkulátorunk segítségével minden vezető utasbiztosítást kínáló társaság ajánlatát egy helyen megtalálja.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a leendő ügyfelek igen tudatosan választják ki biztosításaikat, általában a téli utazások biztosítására drágább, mindent lehetséges kárt lefedő szolgáltatást választanak. Ha weblapunkon keresztül tájékozódik, az utasbiztosítás összehasonlítása online azért is célszerű, mert rögtön kiderül, hogy ez nem egy egyszerű poggyászbiztosítás. A biztosítók ajánlatai mellett szerződéses feltételeiket és természetesen a szolgáltatások részletes tartalmát is meg lehet ismerni,azonnal össze lehet vetni az árakat és a konstrukciókat.

A legtöbb biztosító társaság igen sokféle utasbiztosítást kínál a síbiztosítástól egészen a búvárbiztosításig. E mellett még számtalan káreseményre nyújthat az utasbiztosítás fedezetet, elsősorban egy váratlan betegség, baleset bekövetkeztekor a kötvény birtokában nem csak az orvosi, kórházi ellátás költségeinek megtérítésére lehet számítani, de ugyan így a biztosító állja a helikopteres mentés, vagy például a kilátogató hozzátartozók szállásának költségét.

Az utasbiztosítás összehasonlítása online módon egyrészt kényelmesen otthonról a számítógép előtt ülve történhet, nincs sorban állás, nincs utazás,másrészt ha sikerül kiválasztani a legkedvezőbb csomagot, közreműködésünkkel a szerződés azonnal megköthető, akár az indulás előtti napon is. Önnek csak annyi a  teendője, hogy honlapunkon keresztül megadja a szerződéshez szükséges személyes adatokat, a célországot, az utazás kezdetének dátumát, valamint azt, hogy az utasbiztosítást hány főre kívánja kötni. A kapott e-mail címre azonnal küldünk egy visszaigazolást, majd szintén e-mailen megkapja szerződését is, mellyel útnak lehet indulni.