Utasbiztosítás összehasonlítása online

Kérjük értékeljen minket...
még nem értékelték
Thank you for rating this article.

Manapság már egészen természetes dolog, hogy nem csak cipőt, játékot, élelmiszert vásárolunk az interneten keresztül, de biztosításainkat is meg tudjuk kötni ezen a módon. Amikor főként külföldi útra készül a család, az utasbiztosítás megkötése elengedhetetlen.

Számolja ki utasbiztosítását itt!

Oldalunkra ellátogatva nagyon egyszerűen elvégezhető az utasbiztosítás összehasonlítása online, kalkulátorunk segítségével minden vezető utasbiztosítást kínáló társaság ajánlatát egy helyen megtalálja.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a leendő ügyfelek igen tudatosan választják ki biztosításaikat, általában a téli utazások biztosítására drágább, mindent lehetséges kárt lefedő szolgáltatást választanak. Ha weblapunkon keresztül tájékozódik, az utasbiztosítás összehasonlítása online azért is célszerű, mert rögtön kiderül, hogy ez nem egy egyszerű poggyászbiztosítás. A biztosítók ajánlatai mellett szerződéses feltételeiket és természetesen a szolgáltatások részletes tartalmát is meg lehet ismerni,azonnal össze lehet vetni az árakat és a konstrukciókat.

A legtöbb biztosító társaság igen sokféle utasbiztosítást kínál a síbiztosítástól egészen a búvárbiztosításig. E mellett még számtalan káreseményre nyújthat az utasbiztosítás fedezetet, elsősorban egy váratlan betegség, baleset bekövetkeztekor a kötvény birtokában nem csak az orvosi, kórházi ellátás költségeinek megtérítésére lehet számítani, de ugyan így a biztosító állja a helikopteres mentés, vagy például a kilátogató hozzátartozók szállásának költségét.

Az utasbiztosítás összehasonlítása online módon egyrészt kényelmesen otthonról a számítógép előtt ülve történhet, nincs sorban állás, nincs utazás,másrészt ha sikerül kiválasztani a legkedvezőbb csomagot, közreműködésünkkel a szerződés azonnal megköthető, akár az indulás előtti napon is. Önnek csak annyi a  teendője, hogy honlapunkon keresztül megadja a szerződéshez szükséges személyes adatokat, a célországot, az utazás kezdetének dátumát, valamint azt, hogy az utasbiztosítást hány főre kívánja kötni. A kapott e-mail címre azonnal küldünk egy visszaigazolást, majd szintén e-mailen megkapja szerződését is, mellyel útnak lehet indulni.

Kérdése van? Tegye fel nekünk! Szakértőnk rövidesen megválaszolja.

Segíthetünk?

Elakadt? Kérdése van,
biztosítás kötéssel kapcsolatosan?
Hívjon! -
06-70-7030-860