biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Vemoco - az intelligens autós szolgáltatás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A Magyar VEMOCO, intelligens gépkocsis szolgáltatást indít. Tehát a vállalat a járművek OBD-II portjához csatlakoztatható diagnosztikai szerkezetet és okos telefonos appot is kiad, amivel mérni lehet és ez által költséghatékonnyá varázsolhatóak a vezetési szokások.

Viszont a Posta biztosítóval együtt fognak működni és viselkedés alapú casco biztosítás lesz bevezetve.  Úgy néz ki, hogy Magyarországon lábat fog vetni a viselkedés alapú biztosítás, ami kontrollálhatja a vezetési szokásokat és egy új magaslatba emelheti azokat.

Részletes vezetési adatokat mér a rendszer, mely az okos telefonon lévő alkalmazásnak közvetíti az információkat, legyen szó GPS-ről vagy egyéb más olyan dologról, ami érdekes lehet a számunkra. A különböző vezetés alatt történő tevékenységek adják össze a vezető minősítését és rangsorba állítják, így áll össze a viselkedés alapú rangsor. Ezáltal különböző fizetési kategóriába rakják az ügyfeleket, mindenkit attól függően, hogy hol helyezkedik el ezen a bizonyos létrán.

Az ügyfeleknek akár 40%-os kedvezmény is elérhető lehet, hiszen azt akarja a fejlesztő, hogy minél többen próbálják ki a terméket így az első időkre akár 40%-os kedvezménnyel is hozzájuthatnak az ügyfelek a szerkezethez.

Egy járműhöz több vezető is hozzáadható, hiszen tudjuk, hogy itthon akár több ember is használhat egy járművet és ez nagyon praktikus dolog.  Persze mindenkinek el kell dönteni magában, hogy mennyire szívleli ezt az ötletet, bár praktikussági szempontból biztos, hogy csak előnyére válhat mindenkinek.