biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás Dabas - Kötelező, casco és lakásbiztosítás gyorsan

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

biztositas dabasHa azt gondolja, hogy az élete már nem is lehetne könnyebb, téved, mostantól, amikor biztosítást szeretne megkötni, akkor csak föl kell mennie a netre és belépnie weblapunkra.


Ezen felül még segítséget is adunk a legmegfelelőbb feltételek eléréséhez, hogy a lehető legjobb szerződést tudja megkötni, mert akár Dabas térségéből is a kötelező, casco és lakásbiztosítás gyorsan bonyolítható.

A kötelező biztosítás lényege, hogy nem lehet kikerülni vagy elhanyagolni megkötését. Mivel ez biztosít minket az általunk okozott károkra, tehát kifizetik, ami anyagi kárt mi okoztunk. E nélkül a biztosítás nélkül ki sem lehet mozdulni személygépkocsival vagy ha mégis megteszi, előfordulhat hogy súlyos következményei lesznek és ezt a hatóságok nem igazán tolerálják.

A casco biztosítás célja végtelenül egyszerű, biztosít minket a természeti csapások és emberi károkozásokkal szemben, valamint ha magunknak okozzuk a kárt, akkor is megfelelően ellát minket anyagi biztosítékkal. Ezek nélkül nem lehet teljes az autóra kötött biztosításainak a sora.

Lakásbiztosítását gyorsan és egyszerűen nyélbe ütheti, ami ezekben az időkben nagyon fontos, ezért kell kétszer meggondolnia a csomag összeállítását – mely mindig személyre szabható - így biztosítva családja lakókörnyezetét és vagyontárgyaikat.