biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Esztergom biztosítás - kötelező, casco, utas, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
4.50 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Egy megfelelő biztosítás megkötése akkor okozhat nehézséget, hogyha nincs mód otthonról, interneten keresztül egy gombnyomással megtenni ezt és ekkor akár hosszú utazással lehet csak hozzájutni a szolgáltatáshoz. Ma már azonban az ország bármelyterületéről, többel között Esztergomból is minden további nélkül párperc alatt hozzá lehet jutni egy megfelelő kötelező, casco, utas, vagy lakásbiztosításhoz és ehhez nincs is szükség másra, mint ellátogatni oldalunkra, ahol az összes vezető biztosító ajánlatait és feltételeit meglehet nézni, sőt össze is lehet azonnal hasonlítani azokat. Ez jócskán leegyszerűsíti a biztosítási szerződéshez való hozzájutást és e módszerrel még sok pénzt is meg lehet takarítani.

Ha utas, vagy lakásbiztosítás, netén kötelező és casco kötését tervezi, akkor itt mindegyikre le tudja adni rendelését és mással nem is kell törődnie, csak megnyomni a megfelelő gombot és várni, amíg a kalkulátor dolgozik.

Amennyiben már elgondolkodott azon, hogy hol és hogyan kötné meg biztosítását, akkor mi maximálisan segítünk önnek, hiszen felajánljuk, hogy itt rajtunk keresztül az interneten vigye véghez ezt a mozzanatot, amivel időt is tud spórolni magának. Az esztergomiaknak nagyon könnyű dolga van, mert otthonukból vagy akár a munkahelyükről meg tudják kötni kötelezőjüket, cascójukat vagy lakásbiztosításuk, esetleg utasbiztosításukat, de beszélhetünk Esztergomon belül bármilyen fajta biztosítási szolgáltatásról, csak annyi a lényeg, hogy legyen internet kapcsolat a közelben.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

Az utasbiztosítás lényege, hogy ha külföldre vagy akár belföldre utazunk, akkor fedez minket az esetleges veszteségek vagy károk esetére. Ha baleset történik vagy, ha ellopják a csomagunkat, akkor legalább az anyagi kárunk megtérül egy bizonyos mértékben.

A lakásbiztosítás véd minket az ingatlanban keletkezett kár ellen, okozza azt a természet vagy emberi tényező.  Megvédeni lakókörnyezetét rendkívül fontos. Tudjuk, hogy amit megteremtett magának az mindennél többet ér, ezért is ajánljuk a rajtunk keresztül elérhető ingatlanbiztosítási formákat.

Természetesen oldalunkon keresztül elérhető minden autóbiztosítási szolgáltatás is, mint a kötelező biztosítás, ami az egyik leglényegesebb konstrukció, melyet gépkocsira szükséges kötni. A forgalomba kimenni csak ezzel szabad, s ha nem köti ezt meg, az súlyos következményeket vonhat maga után, akár pénzbírsággal is megbüntethetik, s ha egy ellenőrzés során erre fény derül, a bírságon felül még jókora összegű fedezetlenségi díjat is fizetni kell. A casco a másik járműbiztosítási módozat, ami arra az esetre szolgál, ha nekünk okoznak kárt vagy esetleg szél, vihar vagy víz, tűz okozta a kárt járművünkben, de arra az esetre is kockázatot visel a biztosító egy megfelelő casco megkötésekor, hogyha ellopják az autónkat, vagy ismeretlen személy okoz benne kárt.