biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosításkötés Ózdon, olcsó kötelező, casco, lakásbiztosítások

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A biztosítás kötésének módja nagyot változott ezekben az időkben. Sokkal egyszerűbb, kifinomultabb és gyorsabb lett mint volt. Mivel interneten keresztül bármikor megkötheti biztosításait ezért nem kell azzal törődnie, hogy fölösleges utazásokat tegyen. Manapság az, hogy eljussunk munkahelyünkre akadálymentesen talán az egyik legfontosabb dolog mindennapi életünkben. Ezért gyorsan és egyszerűen rajtunk keresztül megkötheti biztosítását a nap bármely időszakában.

A lakásbiztosítás talán az egyik legértékesebb szolgáltatási lehetőség az ön számára. Teljesen mindegy, hogy honnan próbálja megkötni a szerződést legyen az Budapest vagy Ózd, az említett helyekről azonnal elérheti ezt a szolgáltatási fajtát, csak internet kell hozzá és pár kattintás. A biztosítási kalkulátorunk mindenben segíti önt, legyen szó akármelyik módozatról. A lakásbiztosítás fedezetet nyújt elemi károk ellen, védi a tárgyi és anyagi javainkat, valamint megfelelő védelmet jelent betörés és lopás ellen is.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

Weblapunkon megtalálhatja oly sok csomag között az autókra vonatkozó típusokat is természetesen, itt most a két legfontosabb kerül előtérbe az olcsó kötelező és casco biztosítás. Ejtsünk pár szót először a cascóról. Ez a konstrukció, mint biztosítási forma véd az esetleges károk ellen ami az autónkat érte saját hibánkból, vagy elemi károk, esetleg ismeretlen személy okozta károkból eredően, tehát nagyon célszerű ezt megkötni elsők között.

A másik biztosítási csomag az olcsó kötelező biztosítás. A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás véd az általunk okozott károk ellen, tehát, ha mi belerohanunk egy másik gépkocsivezető autójába és mi vagyunk a vétkesek, akkor a kötelező biztosítás fedezi a kárt annak, aki a vétlenül elszenvedi a balesetet. Ez a forma rendkívül fontos és kötelező is megkötni. Ha e nélkül megyünk ki a forgalomba, akkor csúnyán ráfázhatunk akár meg is büntethetnek minket, tehát legyen körültekintő és mindenképpen kösse meg ezt a biztosítást, mielőtt elhatározná magát, hogy részt vesz a közlekedésben.