biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Biztosítás kötése vagy átkötése ügyintézés nélkül

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A kötelező vagy casco biztosítás kötése vagy átkötése ügyintézés nélkül végezhető, amennyiben oldalunkon keresztül megbízást ad részünkre. Ebben az esetben ugyanis Önnek semmi más teendője nincs, mint az adott kalkulátor segítségével kiválasztani azt a biztosítót, melynél meg szeretné kötni kötelezőjét, cascóját, vagy bármely biztosítást és kiválasztani a megfelelő konstrukciót. A megbízással a birtokunkban minden más teendőt mi elvégzünk.


A biztosítások tekintetében – akár gépjármű, akár lakásbiztosításról beszélünk – az ügyfeleknek lehetőségük van évente egyszer a szerződéses évforduló ideje előtt harminc nappal dönteni a biztosítás kötése illetve átkötése mellett és amennyiben ügyintézés nélkül szeretnék ezt bonyolítani otthonukból, kényelmesen, a fotelból, akkor a legjobb választás az, ha alkuszi megbízást ad részünkre. Ilyenkor nem csak abban lehet az ügyfél biztos, hogy minden időben el lesz intézve, de a felől is nyugodt lehet, hogy szerződései a biztosítási törvény előírásainak és szabályainak megfelelően kerülnek megkötésre.

A biztosítás kötése vagy átkötése ügyintézés nélkül azt is jelenti, hogy amennyiben sikerült Önnek kiválasztani a legjobb módozatot és az árban is kedvező, akkor a mi közreműködésünk esetén az ügyintézésért nem kell külön díjat fizetni. Így, aki jó áron tud szerződni, sőt akár több kedvezményt is tud érvényesíteni, az ezen a módon kötött szerződés esetén igen sokat takaríthat meg velünk.

Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy biztosítás átkötésekor az első legfontosabb lépésben – a meglévő biztosítás felmondásában – is segítséget nyújtunk, azaz annak az ügyfélnek, aki rajtunk keresztül vált biztosítót, a felmondással kapcsolatos ügyeket is ingyenesen intézzük.