biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kiskunfélegyháza biztosítás - Kötelező, casco, lakásbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A biztosítás elengedhetetlen tényező manapság mivel egyre többször történnek balesetek, ezért is érdekünk az, hogy mindenki, aki fedezetet szeretne kötni az gyorsan elérje ezt a lehetőséget és ne kelljen sokat várnia arra, hogy élő szerződéssel rendelkezzen Bízva abban, hogy elégedettek lesznek, nyújtunk önöknek kiváló szolgáltatást. Bármilyen nehézségük is támad, mi itt leszünk és mindenben segítjük önt kalkulátorunkkal vállvetve. Biztosítási kalkulátorainkkal gyerekjáték elérni, hogy a legjobb csomagot válassza, így megkönnyítve a folyamatot.

A lakásbiztosítások száma egyre gyarapodik, minden ember szeretné biztonságban tudni azt, ami az otthont jelenti neki és amiért az esetek többségében egy életen át dolgoztak. Családunk számára megteremteni a biztonságos környezetet nem kis kihívás, amibe beletartozik az is, hogy gondoskodjunk az esetleges károk bekövetkezésének fedezéséről.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!

 

Kötelező: A kötelező biztosítást gépjárművekre tudjuk megkötni, ami nagyon fontos a közlekedésben való nyugodt részvétel szempontjából. A kötelező biztosítás azért jó, mert ha baleset történik, és mi vagyunk a vétkesek, akkor kifizeti helyettünk a másiknak okozott kárt összegét. Honlapunkon való nézelődés során nem csak azzal könnyítjük meg a dolgát, hogy szinte azonnal rálelhet a legkedvezőbb konstrukcióra, de még az is megtekinthető, hogy melyik biztosítónál milyen feltételekkel köthetőek a konstrukciók. Ezen kívül számos apró tényezővel segítjük még a szerződéskötés folyamatát, mert itt azt is felsoroljuk, hogy a gépjármű kötelező felelősségbiztosítás megkötéséhez milyen iratokra lesz szükséges. Ezek után Önnek nincs más teendője, mint egy gombnyomással választani, sőt ha kapunk egy írásos alkuszi megbízást, minden adminisztrációs gondot leveszünk válláról, mely még pénzébe sem kerül.

Casco: A casco biztosítás azért kiváló gépjárművezetőknek, mert biztosít arról, hogy ha valami kárunk keletkezik a baleset során, akkor fedezi a megtörtént esetet. Annak ellenére, hogy ez nem egy kötelezően megkötendő módozat, mégis nagy hasznunkra lehet egy jól megválasztott casco és annak sincs semmi akadálya, hogy ezt Kiskunfélegyházáról rövid idő alatt Ön is megköthesse.