biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Casco biztosítás motorra - Jó áron jó szolgáltatás!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Bár milyen márkájú vagy méretű, rendszámos vagy rendszám nélküli motorkerékpárt üzemeltetünk, kötelező biztosítás nélkül nem használhatjuk a törvény szerint. A casco biztosítás megkötése ezekre a járművekre ugyan úgy nem előírás, mint az autóknál, de ha belegondolunk, hogy már egy motornak is mekkora értéke van, akkor bizony érdemes elgondolkozni ezen. Ráadásul ez nem csak akkor jelent nagy biztonságot, ha például ellopják a motort, hanem akkor is, ha kár keletkezik benne, hiszen a javítás is igen szép összeget tehet ki.

Online árajánlat kérés itt!

Amennyiben casco biztosítás motorra, ami önt éppen most érdekli, semmi egyebet nem kell tennie, mint itt a mi oldalunkon megnézni a biztosítók ajánlatait. Érdemes kis időt rászánni és alaposan átolvasni a társaságok ajánlatait, díjait és persze a kínált szolgáltatás tartalmát, mert ezzel a módszerrel, a mi segítségünkkel ki lehet választani a legkedvezőbb és leginkább megfelelő csomagot. Ez azért lényeges, mivel a biztosítóknál a casco biztosítás motorra szóló módozatai között jócskán lehetnek különbségek.

A lényeg tehát, hogy amikor ezt a fajta biztosítási szolgáltatást szeretné igénybe venni, nem szükséges mást tennie, mint tájékozódni weboldalunkon és ezt követően felkérni bennünket, hogy szerezzük be a választott biztosítók ajánlatait az ön számára. ha már van élő casco biztosítása motorra, akkor természetesen annak felmondásában is segítségére leszünk, és a folyamatok elindításához mindössze egy alkuszi megbízást kell adnia felénk írásban.

A társaságok tarifáinál és a motoros casco tartalmánál elsősorban az igénybe vehető kedvezmények, melyek meghatározzák majd a végső díjat, ez ugyan olyan módon működik, mint a gépkocsik esetében és fontos tudni azt is, hogy a segédmotoros kerékpárt kivéve a motorokra is ki van terjesztve a bonus malus rendszer. Ne is lépjen tehát innen tovább, akár egy két óra leforgása alatt hozzásegítjük, hogy legyen egy remek casco biztosítása motorra.