biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Casco biztosítás szakértő - A Biztoshely segít Önnek!

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

casco biztositas szakertoAnnak ellenére, hogy a casco árcsökkenési tendencia megállni látszik, amikor casco biztosítás szakértő segíti Önt a választásban, így is könnyen elérheti a legkedvezőbb összeget, még talán csökkenni is tud meglévő casco díjához képest a legközelebb kiválasztott konstrukció összege. Oldalunkon jobbnál jobb szakemberek segítik az ügyfeleket, akik a casco biztosítás szakértői, tehát bármely kérdéssel fordulhatnak hozzánk bizalommal, hiszen mi az ügyfelek érdekeit képviseljük. Sokat tudunk segíteni akkor, amikor nehezen tud dönteni, melyik biztosító társaság melyik módozatát válassza. Fő szempont persze manapság a konstrukció ára, de a mi közreműködésünkkel azt is részletesen megismerheti, hogy melyik csomag milyen kockázatokat takar, mik a biztosító szerződéses feltételei, hol jár a legjobban. Az is fontos, hogy egy casco esetében mennyire széles körű fedezetet igényel az ügyfél, mert ugye jókora különbségek adódnak az alapcsomag és egy teljes körű casco között. Mindennek meg kell nézni a hátrányosabb oldalát és főleg az előnyeit, ehhez ért itt nálunk a casco biztosítás szakértő, ezért érdemes mindenképp kikérni a véleményét.

Számolja ki casco biztosítását itt!

A casco kalkulátorral nagyon jól lehet dolgozni, e mellett pedig ha igénybe veszi a casco biztosítás szakértő segítségét, akkor biztos lehet benne, hogy meg lesz a legkiválóbb megoldás. Nem szabad megfeledkezni arról a tényről, hogy hiába nem kötelező ezt a fajta biztosítást megkötni, igen nagy anyagi kár érheti egy sajnálatos káresemény bekövetkeztekor, ha nincs cascója. Sok autósnak nincs lehetősége járművét garázsban tartani, amikor pedig a szabad ég alatt áll az autó, ezernyi veszélynek van kitéve. Jöhet egy hatalmas orkánerejű vihar, megtörténhet, hogy olyan területen parkol, melyet elönt a víz, tűz üthet ki a parkoló közelében és még sorolhatnánk. Az is előfordulhat, hogy ismeretlen személy okoz kárt, vagy még rosszabb esetben ellopják az autót, ekkor pedig semmi más anyagi támaszra nem számíthat, csak egy jól összeállított casco konstrukcióra.

A cascók tekintetében a biztosítók igen elfogadható és kifizetődő csomagokat kínálnak, egy casco biztosítás szakértő pedig pár perc alatt átlátja, hogy Önnek melyik módozat lenne a leginkább előnyös járműhasználati szokásainak és pénztárcájának megfelelően egyaránt. Más csomagot érdemes például összerakni annak, aki napi szinten használja a gépjárművét és mást annak, akinek többet áll az autója, netán csak hétvégén kel útra. De épp ezért kell kikérni a szakértő véleményét, hiszen ez az a terület, melyben ezek a kollégák profik és biztosan jó tanácsokkal fogják Önt ellátni. Ezeket mérlegelve oda lehet ülni a kalkulátorhoz, mely kidobja minden számottevő biztosító épp érvényes ajánlatát és ezzel olyan lehetőséghez jut, mellyel mindjárt össze is vetheti a tarifákat, a szerződéses kitételeket, csak ki kell válogatni közülük a legjobbat. Menet közben bármilyen kérdése merülne fel, a casco biztosítás szakértő azt rövid időn belül megválaszolja és abban is segíti az érdeklődő ügyfeleket, hogy feltárja, milyen kiegészítő biztosításokat lehet, illetve érdemes kötni az alap casco mellé, mert ezeknek is nagy jelentősége van.

Ha találunk egy igen olcsó alapdíjú cascót, akkor a mellett értelmes például külön töréscascót, lopás kiegészítőt, vagy üvegkárra vonatkozó kiegészítőt kötni, persze azt is elmagyarázza a szakértő, hogy mikor érdemes inkább egy valamivel drágább, de teljes körű casco biztosítással rendelkezni. Az esetek többségében például kevesen tudják, vagy látják át azt a tényt, hogy gyakran jobban járunk, ha egy picivel több fizetnivalót vállalunk be, mert ilyenkor a casco birtokában nem csak hogy jóval szélesebb körű szolgáltatást nyújt a biztosító társaság, de számos mellék előnyre is szert tehetünk, mint hogy egy helyen egyszerre intézhetjük a kártrendezést, a kár bejelentésével. Ezen felül ezekben az esetekben a biztosítón keresztül sokkal gyorsabban juthatunk el a javító szervizbe, valamint igénybe vehetjük bármikor a biztosítón keresztül működő segélyvonalat, az asszisztencia szolgáltatást, számíthatunk a jármű elszállításának költségtérítésére, de gyakran még bérautót is biztosítanak számunkra, ha a megfelelő konstrukciót választottuk.

Összefoglalva, aki weboldalunkon át jut el addig a pontig, hogy itt kívánja megkeresni és kiválasztani a neki legjobban megfelelő cascót, az számolhat azzal a nagyon komoly segítséggel, hogy akár milyen egyszerű, vagy bonyolultabb kérdése is van ezzel kapcsolatban, azt a casco biztosítás szakértő kollégáinknak azonnal felteheti és ők eligazítják a jogszabályok, rendeletek, egyes biztosítók szerződésének témakörében egyformán. Ennél könnyebben és gyorsabban sehol nem megy a biztosításkötés és mire eléri, hogy készen legyen új casco szerződése, be fogja látni, hogy velünk járt a legjobban. Az oldalunkon működő kalkulátorral könnyen számolhat, sőt az itt ajánlott termékekre teljes körű árgaranciát is szavatolunk.

A casco biztosítások szakértője

Casco biztosítási szerződést azok a tulajdonosok választják, akik tisztában vannak vele, hogy a gépjárművekben aránylag gyakran keletkezik kisebb – nagyobb kár, és a javítási, helyreállítási költségek nagyon magas összegűek is lehetnek. Ezzel azonban a biztosítók is tisztában vannak, ezért a nagy kockázat miatt a casco nem egy olcsó vagyonbiztosítási forma. A magas díj ellenére az új autókra, főleg, ha azt hitellel terhelve vásároltuk, feltétlenül érdemes casco biztosítást kötni. A használt gépjárművekre is gondoltak a biztosítók, azokra a tulajdonos igényeihez igazodó, olcsóbb casco biztosítási szerződést ajánlanak.

Új vagy használt? Újnak számít az a 0 km – es , kereskedésből még ki nem hozott autó, melynek Ön az első tulajdonosa. Minden más esetben már használt autóról beszélünk. A használt autókra a casco biztosítás megkötése előtt, a magas kockázat miatt, a biztosítók szakértői szemlét végeznek a gépjárművön. A szemle helyszíne, a legtöbb biztosító esetében, az Ön otthona, így ez Önnek külön kiadást és fáradságot nem jelent.

Casco díja? A casco szerződések díját elsősorban az autó új értéke és a választott önrészesedés nagysága határozza meg. Az önrész mértékét a szerződés egyrészt egy konkrét összegben ( pl. 200.000 Ft ), másrészt százalékos arányban ( pl. 20 % ) adja meg. A káresemény bekövetkezése után a biztosító a kettő közül a magasabb értékűt fogja levonni a kártérítés összegéből, tehát ezt a részt Önnek kell megfizetnie. A biztosítás éves díját Ön az önrész emelésével teheti kedvezőbbé.

Kiegészítő casco biztosítások: A legismertebbek a törés casco, mely olcsóbb, de csak törésre és üvegkárra fizet, a totálkár casco, ami a teljes megsemmisülésre és a lopásra nyújt fedezetet, a lopás casco, mely a lopásra és a rongálásra vállal kockázatot és a teljes körű casco, mely a töréskár esetén azonnal készpénzt ad, lopáskár és totálkár esetén az autó forgalmi értékén téríti meg a veszteséget.