biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

EUB utasbiztosítás árak azonnal - Nívó, Top, Top Extra

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Az egyik legérdekesebb információ, hogy az Európai Utasbiztosítások megalakulásának dátuma a múlt századig vezethető vissza. Ezeket a biztosításokat 1907-től kezdték el árulni, ami az utazónak a csomagjára és baleseti eseményire vállalt fedezetet. A tulajdonosi keret elég sokszor megváltozott és a háború utáni időkben történő államosítás után egy kis pihenő is eljött, azaz pontosan négy évtizednyi pihenő. Az év amikor megjelent megint a Generali biztosító ezzel a fajta szolgáltatással, 1989 volt és ezzel egy időben újra elkezdték árulni  a hagyományosnak nevezhető utasbiztosításokat. Ezután 1997-ben január első napján megalakult az Európai Utasbiztosító Rt.

Azonnali EUB utasbiztosítás kötésért kattintson ide!

Az EUB 3 különböző biztosítást kínál azon embereknek, akik hajlandóak vásárolni. Azon személyeknek szólnak a csomagok, akik még nem töltötték be a 80. életévüket, és akik nem munka miatt utaznak külföldre. A különböző csomagok azért jók, mert így sokkal jobban személyre vagy az adott egyénre lehet szabni. A Nívó, a Top és a Top Extra csomagokat meg lehet kötni akár egy napra is, de hogy ha szeretnénk, több napra is megköthetjük. Lehet kérni egyénileg vagy akár családként is, ami a két szülőn kívül három 18 éven aluli gyermeknek nyújt biztosítást. A megigényelhető kedvezményeket az határozza meg, hogy a szélsőségeknek milyenek a pótdíjai, de ezek napi pár száz forinttól is indulhatnak akár.

A szolgáltatói csomagok különbözőek, de a nagy részükben fel lehet lelni a következő szolgáltatásokat. Egészségügyi segítségnyújtás és biztosítás vagy további utazási segítségnyújtás, vagy esetleg gépjármű-segítségnyújtás alapszolgáltatás, de itt van még a balesetbiztosítás és a poggyászbiztosítás valamint a poggyász késedelem és jogvédelmi segítségnyújtás. Nagyon sok választási lehetőség van, amiből érdemes válogatni, hiszen akár teljesen magunkra szabhatjuk a szolgáltatásokat, hogy ha úgy válogatjuk össze, legyen szó légiközlekedésről, családi autós utazásról, vagy akár az extrém sportok fedezéséről.

Ha fellátogat a honlapunkra, akkor még többet megtudhat az utasbiztosításokat és a biztosítási kalkulátorokat felhasználva, amit nagyon könnyű elsajátítani, össze is tudja hasonlítani az árakat és így még több információhoz juthat. Mielőtt elmenne külföldre egyedül vagy családostul, gondolja meg, hogy mit kell tennie, ugyanis nagyon fontos, hogy megkösse előtte az utasbiztosítását, mert, hogy ha biztosítás nélkül indul útnak, akkor nagyon nagy kockázatot vállal. Ahhoz, hogy gondtalan legyen a nyaralása mindenképpen érdemes megkötnie biztosítását. Itt a mi biztosítási portálunkon is intézheti a biztosítási ügyeit online, ebbe beletartoznak a különböző utasbiztosítások is. Az oldalon található kalkulátorral, mint ahogy említettük össze tudja hasonlítani az árakat.

Az ország színvonala ahova menni akarunk, nagyban közrejátszik a megfelelő biztosítás kiválasztásában. Ugyanis ha olyan helyre megyünk, ahol nagyobb konfliktus található, nem annyira kedvező biztosításokat találunk. Az orvosi és mentési költségek első limitje 100 millió forint körül mozog. Az EUB Sport Extra utasbiztosítás több extrém sporthoz nyújt megfelelő védelmet, akár legyen szó hegymászásról vagy sziklamászásról, vagy esetleg mesterséges-falmászás, netán mountain-bike, kivéve a downhill-t, de itt van még a mountain board triál és BMX kerékpárok használata. Van még rafting vagy hó rafting, vadvízi evezéstől kezdve a canyoningig és hydrospeedig, vagy legyen búvárkodás, esetleg jetski vagy vízisí. Motorcsónakkal vontatott ejtőernyőzésre is ajánl fedezetet ez a csomag, sőt e mellett kiterjeszthető quadra vagy hagyományos és kitesurfre is.

Van még az EUB sí biztosítás és az EUB elsősegély biztosítás, de itt van még az EUB éves bérlet és az EUB Tengerparti biztosítás. Meg kell a sorban említeni az EUB euró 30 Utasbiztosítást, ami 30 év alatti utasok 20 napot meghaladó biztosítása. Az EUB bank plus biztosítás is megtalálható a repertoárban. Tehát mindenképpen érdemes ellátogatni oldalunkra, hogy minél több információt be tudjon zsebelni a biztosításokkal kapcsolatban és, hogy ne legyen gondja. Nehéz dolog utazás előtt minden apróságra odafigyelni, de ez egy lényeges információ lehet. Egy utazás előkészítése, hogy ha családról van szó, nagy felkészülést igényel, és ebbe beletartoznak a biztosítások is, ugyanis nagyon fontos a biztonság mellett, hogy jól akarjuk magunkat érezni. Mert ha nem érezzük magunkat biztonságban, akkor az az egész nyaralásra vagy utazásra rányomhatja a bélyegét.

Ezért hallgasson ránk és kösse meg minél előbb utasbiztosítását, amit magára vagy családjára tud szabni. Egyszerűen és könnyen meg tudja kötni online ezeket a módozatokat és ha már tisztában van vele, hogy hová, milyen minőségű nyaralásra készülnek, akkor igazán nem lesz nehéz választaniuk az EUB utasbiztosítások közül, legyen az a Nívó, Top, vagy Top Extra változat.