biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

EUB utasbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 3 votes
Thank you for rating this article.

Az Európai Utazási Biztosító Zrt a biztosítók olyan ritkán előforduló képviselője, amely csak egy típusú biztosítás értékesítésével foglalkozik. Az EUB utasbiztosítás nagy múltra tekint vissza. A mai biztosító elődje 1907-ben alakult. A tulajdonosi szerkezet változása, pozitív irányba vitte előre a társaságot. A II. világháború előtt már egész Európában elérhetőek voltak a cég termékei. A háború, illetve a 40 éve elnyomás megakasztotta a további fejlődést, mert a biztosítás állami monopólium lett. Újabb változás 1989-ben következett be, amikor az egyik volt tulajdonos a Generali Biztosító megjelent újra Magyarországon. Újra indult az utasbiztosítás, de az önálló Európai Utazási Biztosító Zrt csak 1997-ben lett újra önálló. Óriási nemzetközi hátterének köszönhetően mindenhol elérhetőek a szolgáltatásai.

Azonnali EUB utasbiztosítás kötésért kattintson ide!

Az EUB utasbiztosítások a legszélesebb termékkínálattal rendelkeznek. Termékeik innovatívak, korszerűek, minden igényt kielégítenek. Külön ajánlatok szólnak a lakosságnak is és a vállalti szektornak is. Nem csak a nyaralni, kikapcsolódni vágyókat szólítják meg, hanem a külföldön tanulókat, ösztöndíjasokat, külföldi munkavállalókat is. Megtalálhatóak a kínálatban a klasszikus biztosítások, sportbarátoknak szólók, különböző bérletek, fizikai munkát végzőknek szólók, az autósokat megszólítók, fotó - és golfbiztosítások. A sort lehetne még folytatni. A 24 órás, magyar nyelvű asszisztencia szolgálat áll az ügyfelek rendelkezésére. Lehetőség van saját csomag összeállításra is.

Az embernek biztonságos érzést ad, hogy ilyen bőséges kínálatot az utasbiztosítások terén is, hogy ennyire törődnek velük. A nagy kínálatnak azonban a döntést is megnehezíti kicsit, mert nem könnyű megtalálni azt az ajánlatot, ami leginkább lefedi az ember igényeit. Mindenképen ajánlatos segítséget kérni, azaz szekértőkhöz fordulni. A biztosítási szakértőknek az a feladata, hogy tanáccsal, információnyújtással, ügyintézéssel segítség az érdeklődőket, hogy megtalálják azt a terméket, amely pont az ő igényeit elégíti ki. Nekünk a biztos hely biztosítási portál szakértőinek is ez a feladatunk. Oldalunkon kényelmesen, otthoni körülmények között kap meg minden információt. Amennyiben kiválasztotta az önnek szóló utasbiztosítást nálunk online meg is kötheti. A kiválasztásban ad nagy segítséget díjszámoló kalkulátorunk, melynek segítségével nem csak az EUB utasbiztosítás díjait, hanem további 6 biztosító több, mint 20 termékének díjait is összehasonlíthatja. Vegye igénybe szolgáltatásainkat.

Az utasbiztosítások arra a célra szolgálnak, hogy amennyiben az ember akár belföldi, akár külföldi útra indul felkészüljön azokra a káreseményekre, amelyek útközben érhetik. Külföldi utazásnál kiemelten fontos, hogy rendelkezzen az ember biztosítással, hiszen ott nem élvezheti azt a védelmet, ami odahaza, mint állampolgárt megilleti. Az utasbiztosítások szinte minden eseményt biztosít, így nyugodtan indulhat az ember útnak. Állandó asszisztencia szolgálata révén mindig az utas mellett van. Nem csak kártalanítanak, hanem szolgáltatásaikban benne van a jogvédelem, pénzsegély, szervezési tevékenységek, hazautaztatás, tolmács biztosítása, és még lehetne folytatni. Fontos tudni, hogy csak Magyarország területén és utazás megkezdése előtt köthetők.