biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

EUB - Európai Utazási Biztosító Zrt fax szám, telefonszám, cím, e-mail cím

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Az EUB Biztosító az egyetlen olyan hazai biztosító társaság, mely kizárólag csak utasbiztosításokat kínál. Ezzel a szolgáltatásával a piacon igen előnyös helyzetben van azokhoz képest, akik a biztosítási termékek sokféle válfajával foglalkoznak, hiszen az EUB ezt a szolgáltatását igen magas színvonalon biztosítja.

Azonnali EUB utasbiztosítás kötésért kattintson ide!

Amennyiben olyan ügyeket intéz, melyhez szükséges a társaság valamely elérhetősége, ezeket a Biztoshely Biztosítási Portálon keresztül pár másodpercen belül el is érheti. Oldalunkon a cégre vonatkozó fontos információk mellett megtalálhatók az EUB elérhetőségei, ami a postacímet, a telefonszámot, fax- és email elérhetőséget illeti. Utasbiztosításra bármikor szükség lehet, nem kell ahhoz a világ másik végére utazni, hogy ezt szem előtt tartsuk, elég, ha egy tengerparti nyaralásra, vagy egy téli sí útra megy a család, a nyugodt háttér biztosítása elengedhetetlen.

EUB – Európai Utazási Biztosító Zrt fax szám: 36-1-452 3312

Telefonszám: 36-1-452 3580

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1132 Budapest Váci út 36-38

Tartsa minden esetben szem előtt, hogy bármilyen utasbiztosítás kötésére készül, vagy esetleg meglévő módozatát úgy dönt, hogy lecseréli, mi az egész folyamatban bonyolítását átvállaljuk az élő biztosítás felmondásától az új szerződés megkötéséig. Nálunk egy gombnyomással minden neves biztosító ajánlatát egy közös táblázatban áttekintheti és ezzel lehetőséget biztosítunk arra, hogy az internet nyújtotta lehetőségekkel élve akár 1 órán belül kötvényét a kezében tarthassa.