biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Egyszeri díjas Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Kiváló pénzbefektetési és egyben életbiztosítási védelmet nyújtó lehetőséget kínál a Generali Egyszeri díjas Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szolgáltatása. Olyan módozat ez, mely kiválóan működik abból a szempontból is, hogy a biztosítási védelmet a szerződés tartama alatt tetszés szerint bár mikor módosítani lehet, valamint a befektetés terén is módosítható az alapok összetétele egy remek hozam elérése érdekében. Hosszú távú befektetésre lehetőséget nyújtó, a piacon abszolút versenyképes konstrukciót állított össze a Generali, melyet az ügyfél minden tekintetben a saját igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakíthat, állíthat össze.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A Generali Egyszeri díjas Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítás egy kiváló összetételű befektetésre alkalmas módozat és nagyon jó lehetőség a hosszabb távú célok eléréséhez az egyéb takarékossági lehetőségek felhasználásával, mint a bankbetét, a kincstárjegy, vagy az államkötvény. Az életbiztosítási szerződés megkötésekor a következő eszközalapokból lehet a befektetés portfólióját összeállítani: Kötvény eszközalap, Konzervatív vegyes eszközalap, Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap, Vegyes eszközalap II., Vegyes eszközalap I., Bolygónk kincsei tőkevédett árupiaci eszközalap, KamatFix 2014 árfolyamvédett eszközalap, Külföldi - OECD - részvény eszközalap, Magyar részvény eszközalap, TrendMax árfolyamvédett eszközalap, Eldorado latin-amerikai részvény eszközalap, Himalája ázsiai részvény eszközalap, IPO abszolút hozam eszközalap,  Dinamikus vegyes eszközalap,New Energy abszolút hozam eszközalap, DeLuxe részvény eszközalap, ÁrfolyamFix 2019 árfolyamvédett eszközalap, Likviditási eszközalap, Pénzpiaci 2011 árfolyamvédett eszközalap.

A Generali Egyszeri díjas Aranyszárny befektetési egységekhez kötött életbiztosítás azon kívül, hogy nagyon kedvező lehetőségeket biztosít a befektetések világában, még azzal az előnnyel is szolgál, hogy a tartamideje alatt az életbiztosítási fedezeteket bármely időszakban az épp aktuális körülményeinkhez igazíthatjuk függően a megvalósítani kíván céltól. A szerződés keretében a hosszú távú befektetésekkel párhuzamosan rövidebb távra is tervezhetünk úgy, hogy amennyiben pénzügyeink lehetővé teszik, rövidebb távra is is befektethetünk akár kisebb összegeket extra befizetések formájában, sőt a választott eszközalapok akár mikor átcsoportosításra kerülhetnek az ügyfél által.

Oldalunkon keresztül kérjen a szolgáltatásról szóló információkat, de a kalkulátor használatával már előzetes számítások is végezhetők különböző eszközalapok és életbiztosítási védelem összeválogatásával. Csak egys alkuszi megbízást várunk Öntől, melynek birtokában Önnek semmi más teendője nincs, mint személyes adatait megadni, az összes többi tennivalót elvégezzük Ön helyett.