biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Családi Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Gyermekeink jövőjének biztosítása mindannyiunk legfőbb tervei között szerepel, és ezek megvalósítása manapság már nem is egyszerű feladat. Igen sokba kerül egy főiskola, egyetem akár itthon, akár külföldön, de egy esküvő, vagy gyermekszületés is a nagy öröm mellett nagy kiadással is jár. A családi Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás az egyik legjobb megoldást kínálja e problémák kezelésére, egy olyan fajta védett megtakarítás program keretében, amelynél a szerződéskötés során számtalan eszközalapból lehet választani, mint Kötvény eszközalap , IPO abszolút hozam eszközalap, Vegyes eszközalap I. , Vegyes eszközalap II., Külföldi - OECD - részvény eszközalap, ÁrfolyamFix 2019 árfolyamvédett eszközalap, Magyar részvény eszközalap, DeLuxe részvény eszközalap, TrendMax árfolyamvédett eszközalap, Bolygónk kincsei tőkevédett árupiaci eszközalap Eldorado latin-amerikai részvény eszközalap, Konzervatív vegyes eszközalap,  Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap, Himalája ázsiai részvény eszközalap,Dinamikus vegyes eszközalap, Likviditási eszközalap, Pénzpiaci 2011 árfolyamvédett eszközalap, New Energy abszolút hozam eszközalap.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

Az adott kötvényhez tartozó portfólió minden alkalommal saját igény szerint alakítható ki, a kiválasztott eszközalapok kombinációjával. Ahhoz, hogy a módozat végül is kifizetődő legyen és a tervekhez összegyűljön megfelelő pénzösszeg, már jó idejében érdemes megkötni a biztosítást, akár a gyermek születését követően. A szerződést kötő szülők nevesíthetik a kötés során, hogy kiről, milyen módon és milyen arányban szeretnének gondoskodni, persze a konstrukció keretében maga a szülő és a gyermek is, az egész család biztosítási védelemhez juthat. Természetesen a szerződést nagyszülő is megkötheti gyermekeire, unokáira nézve, a lényeg az, hogy a rendszeres befizetések mellett minél nagyobb összegű és minél gyakoribb extra befizetésekre van lehetőség, annál nagyobb összeg fog majd alkalomadtán rendelkezésre állni, akár egy előre meghatározott időpontban, akár egy váratlan esemény bekövetkezésekor. A szerződés egész időtartama alatt bármely időpontban új kedvezményezettet lehet hozzárendelni, például egy újabb gyermek születésekor ez nagyon kedvező lehetőség.

A Generali ezen szolgáltatásának nagy előnye azon kívül, hogy a család minden tagjára kiterjeszthető, az a lehetőség, mellyel a szülők biztosítási védelme elkülöníthető, azaz nem kötelező azonos összegű biztosításnak lenni. Kedvezményként jelentkezik harmadik gyermek bevonásakor – amikor már van a szerződésben két gyermek együtt biztosítva -, hogy az ő számára ingyenes balesetbiztosítást garantál a szerződés. Az eszközalapokból összeállított portfólió bármikor változtatható, variálható, az eszközalapok között tetszés szerint lehetséges az átirányítás, vagy átváltás.

A Generali Családi Aranykor rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás birtokában egy igen stabil anyagi háttérhez juthatunk, mert a számlán elhelyezett pénzhez bármikor hozzáférhetünk, hisz az életbiztosítási szolgáltatás bármely időpontban garantálja a készpénzhez való hozzájutást. Amennyiben valamelyik szülő a szerződés időtartama alatt meghal, a biztosítás díjmentes lesz, a szerződés tovább él, mely feltétel minden családtagnak igen nagy megnyugvást jelenthet. Ha egy Családi Aranyszárny életbiztosítást az ügyfél legalább tizenöt éven át fenn kíván tartani, a biztosítótól igen szép bónuszra lehet számítani, ez az összeg a szerződéskor lefektetett első éves díjösszeg ötven százalékával egyezik meg,melyet a társaság két részletben fizet ki a tízedik és tizenötödik év során, kamatokkal növelve az alapösszeget.

Oldalunkon minden fontos információt megkap a Generali Aranyszárny befektetéses életbiztosításról, sőt kérésére még bővebb és részletesebb tájékoztatást adunk Önnek. Ha igénybe kívánja venni segítségünket, közreműködésünket,küldjön egy alkuszi megbízást és ezzel garantáltan minden további terhet, adminisztrációs ügyintézést leveszünk az Ön válláról.