biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali-Providencia Biztosító fax szám, telefonszám, cím, e-mail

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

generali providencia biztositoA Generali-Provdencia Biztosító Zrt a biztosítási szolgáltatók között olyan társaság, mely az ide tartozó szolgáltatások nagyon széles palettájával rendelkezik. Talán nincs is olyan biztosítási termék, mellyel a társaság ne foglalkozna. Akinek adminisztrációs ügyei vannak a Generalival, szüksége lehet netán a postacímre, a telefon, vagy faxszámra, esetleg e-mail levelet szeretne írni, itt a Biztoshely Biztosítási Portál oldalán tőlünk azonnal megtudhatja ezeket a fontos elérhetőségi adatokat. Adódhat olyan helyzet, amikor például sürgősen szükségessé válik egy vállalati biztosítás megkötése, de akkor is teljes körű információval szolgálunk, hogyha utazni készül és már az utolsó pillanatban derül ki, hogy nem kötött még biztosítást.

Generali-Providencia fax szám: 36-1-452 3505

Telefonszám: 061-452-3333

E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Postázási cím: 1066 Budapest Teréz krt. 42-44

Ne is menjen tovább, hogyha a biztosítások közül bármelyik fajtára van szüksége, legyen az egy új szolgáltatás megkötése, vagy akár a meglévő cseréje, nálunk teljes körű szolgáltatásban részesülhet, ami azt jelenti, hogy a konkrét adatok bevitelén kívül Önnek nem is lesz más teendője. Oldalunkon több mint tíz vezető pozíciójú biztosító teljes termékskálájára nézve lehet ajánlatokat találni, ezek összehasonlítása pár perc alatt kivitelezhető, ami azt jelenti, hogy maximálisan könnyen lehetséges kiválasztani a legmegfelelőbb csomagot.

kis nyil tartalomban Kötelező biztosítás kalkulátor
12 biztosító díja online kedvezménnyel!
  kis nyil tartalomban Casco biztosítás kalkulátor
Most még olcsóbb mint valaha!
kis nyil tartalomban Lakásbiztosítás kalkulátor
Olcsó lakásbiztosítás percek alatt!
  kis nyil tartalomban Utasbiztosítás kalkulátor
Több biztosító ajánlata egy helyen!