biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Generali Providencia kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

A Generali Biztosító Magyarország legrégebbi biztosítója. Tevékenységét 1832-ben kezdte, melyet töretlen fejlődés jellemzett a II. világháború kitöréséig. Utána újra elkezdődött a munka Magyarország területén is, de azt hamar megakasztotta a rövid időn belül bekövetkező államosítás, ami miatt a rendszerváltásig a Generali beszüntette tevékenységét az országban. A rendszerváltás után a Generali az Állami Biztosítóval közös vállaltot alapított az ÁB-Generali Budapest Biztosító Rt-t, melyből 1991-ben kivásárolta az ÁB részesedését és a vállalat új neve Generali Budapest Biztosító Rt. lett. A Generálinak még egy érdekeltsége volt az országban, mégpedig a Providencia Biztosító Rt, melyet 1991-ben vásárolt meg a Generali. A későbbiekben összevonta a két érdekeltségét 1999-ben Generali-providencia Biztosító Rt. néven. Az összevonással Magyarország második legnagyobb biztosítója jött létre.


A Generali-Providencia kötelező biztosítás az egyik legsokoldalúbb szolgáltatást nyújtja az ügyfeleknek. Az alapbiztosításon kívül számtalan kiegészítő biztosítást ajánlanak, melyek révén, baleset esetén nem csak a mások kárát téríti a biztosító, hanem a szerződő félnek is segítséget tud nyújtani. A széles kínálatnak köszönhetően mindenki teljesen a saját igényeihez tudja szabni a kötelező biztosítást. Meg kell még említeni a folyamatos akciókat, kedvezményeket, melyek által a biztosítás költségei nagyon alacsonyan tarthatók. Így díj jutalmazzák például, a balesetmentes vezetést, illetve a gyakorlott vezetőket. A Generali-Providencia kötelező biztosítás a teljes lefedettséget biztosító értékesítési hálózatnak köszönhetően az ország bármely területén könnyen megköthető. Ugyan ezt segíti elő a fejlett technikai háttérnek köszönhető online kötési lehetőség.
 
Díjszámításhoz vegye igénybe az oldalunkon a biztos hely biztosítási portál díj kalkulátorait. A Generali-Providencia kötelező biztosítás tarifáin kívül az összes biztosító ajánlatával megismerkedhet, illetve összehasonlíthatja díjaikat, hogy ön a legkedvezőbbet választhassa ki közülük. Keressen minket, hogy segítségére lehessünk tanácsainkkal, információkkal, és nem utolsó sorban az ügyintézésben is. Segítünk abban önnek, hogy az igényeinek leginkább megfelelő kötelező biztosítást kösse meg, és mindezt úgy, hogy közben a lehető legtöbb kedvezményt vegye igénybe hogy a biztosítási díj mind kevéssé terhelje önt. Biztosítását azonnal nálunk is online megkötheti, sőt a kárrendezésben is rendelkezésére állunk. Ha kötelező biztosítás, akkor biztos hely biztosítási portál!

A kötelező biztosítás olyan pozitív tartalmú biztosítás, melynek köszönhetően a kárt szenvedő fél akkor is pénzhez jut, ha nincs cascója, illetve a károkozó nem rendelkezik a megfelelő összeggel. Ugyanakkor elősegíti a vezetési kultúra javulását, mégpedig azzal, hogy a biztosítók a balesetmentes vezetést jutalmazzák a díjban, míg a gyakori károkozást büntetik. Ez az úgynevezett bónusz-malusz rendszer. A kötelező biztosítás online is megköthetők. A kategóriákba való besorolás 2011 óta kilowattóra szerint történik.  Kedvező ebben a biztosításban az is, hogy nincs önrész, azaz a teljes kockázatot a biztosító vállalja. A biztosító kockázatvállalásának a kezdeti időpontja a szerződésben kerül rögzítésre, illetve annak elmulasztása esetén a szerződéskötés időpontjától.