biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Groupama Garancia kötelező biztosítás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

A Groupama Garancia Biztosító Zrt 2009-ben alakult a Groupama Biztosító Zrt, és az OTP Garancia Biztosító Zrt egyesülésével. Ezzel Magyarország egyik legnagyobb biztosítója jött létre. Az egyesült biztosítónak országosan 150 fiókja működik, és nem utolsó sorban termékei elérhetők az OTP hálózatában is. A Társaság nagy piaci részesedése köszönhető a nagy tőkeerővel, és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező francia Groupama Csoport támogatásának, az országos lefedettségnek értékesítés szempontjából, a fejlet technikai háttérnek, és a szélet termékkínálatnak. Piaci részesedése alapján, a 3-4 helyen találjuk a biztosítók közti ranglistán. Erőteljes társadalmi szerepvállalásával, és folyamatos szponzori tevékenységével is gyakran szembesülhetünk. Tevékenységük, és termékfejlesztésük alappillére az ügyfélközpontúság.


A Groupama Garancia kötelező biztosítás üdítő színfolt a piacon. Számtalan akciót, kedvezményt lehet igénybe venni, melyek a biztosítás díját meglepően alacsony szintre tudják csökkenteni. Az kedvező árak mellett szintén pozitívum a sokoldalú asszisztencia, mely szolgáltatás minden a Társaságnál kötött szerződénél igénybe vehető. A jól kiépített értékesítői hálózatnak, illetve a magas szintű technikai háttérnek köszönhető a kötelező biztosítás mindenhol könnyen megköthető. Érdemes megismerkedni a Társaság régi, és új plusz szolgáltatásaival, melyek a kötelező biztosítás mellé igényelhetők. Ismerkedjen meg a Groupama Garancia kötelező biztosítással, mert sokoldalú, ügyfélközpontú, gyorsan megköthető, és hasznos kiegészítő szolgáltatássokkal rendelkezik.
         
Ebben oldalunkon a biztos hely biztosítási portálon is sok segítséget kap. Összegyűjtöttünk minden adatot, információz ahhoz, hogy ön megalapozott döntést tudjon hozni kötelező biztosításának megkötésével kapcsolatban. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, hogy az otthonában kényelmesen, nyugodt körülmények között böngészhessen az információk között. Kérdés esetén írjon nekünk, és szakértők rövid időn belül visszahívja önt. Ne feledkezzen el a díjszámoló kalkulátor használatáról, melyet oldalunkon találhat, mellyel nem csak Groupama Garancia kötelező biztosítás tarifáit tudja kiszámolni, hanem az összes biztosító ajánlatát össze tudja hasonlítani. Segítünk abban is, hogy a lehető legtöbb kedvezmény igénybevételével tegyük olcsóbbá kötelező biztosítását. Ne feledje, hogy szerződését azonnal, online megkötheti nálunk is. Használja ki tudásunkat, segítő készségünket. Keresse szolgáltatásainkat.

A kötelező biztosítás - ahogyan a neve is mutatja - egy olyan biztosításfajta, melynek meglétét törvény írja elő kötelezően. A biztosítás célja, hogy harmadik személynek okozott kár esetén a biztosító kifizeti a teljes kárt a vétlen fél részére. Ennél a biztosításnál nincs önrész, mert a teljes kockázatot a biztosító viseli. A biztosítási díjtételek nagyságát befolyásolja több dolog is. Ilyen például a gépjármű besorolási kategóriája, mely 2011-ig lóerő alapján történt, majd utána kilowattóra szerint. Ugyancsak díjat befolyásoló hatása van annak, hogy a szerződő fél milyen régen okozott balesetet, azaz a balesetmentes időszak hossza. Ezt nevezik bónusz-malusz rendszernek, melyben a biztosítók jutalmaznak, illetve büntetnek. A kötelező biztosítás lejárata eshet a naptári év végére, de eshet évközi időpontra is. A naptári év végén forduló biztosításokkal kapcsolatban a biztosítók kampánya, amikor ajánlataikat közé teszik október 30-a. Akiknek évközben fordul a biztosításuk számukra a biztosítók évközben tesznek ajánlatot.