biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Integra kockázati életbiztosítás a Groupama Garancia Biztosítótól

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Új szolgáltatással bővült a biztosítási piac termékpalettája, még pedig az Integra kockázati életbiztosítással a Groupama garancia Biztosítótól. A termék remek konstrukciónak tűnik, elsősorban azért, mert egy teljes körű, komplex szolgáltatás érhető el vele. Amint azt a csomag neve is tükrözi, az Integra egy olyan biztosítási csomagot takar, amely szinte minden olyan kockázatot lefed, amely egy kockázati életbiztosítás terén felmerülhet.

Kérjen árajánlatot életbiztosításra most!

A biztosítás igen kedvező feltételekkel köthető és ami nagyon fontos, hogy nincsenek benne bonyolult, értelmezhetetlen szerződéses feltételek, bárki egyszerűen át tudja látni, milyen tartalomra fog szerződést kötni és milyen kitételei vannak a biztosítónak.

Az Integra kockázati életbiztosítás a Groupama Garancia Biztosítótól már akár egy éves futamra is megköthető, egészen huszonöt éves időtartamig és a szerződő fél életkora 16 és 70 év közé eshet. A konstrukció maximálisan mindenkinek saját ízlése és igénye szerint formálható, testre szabható, így abszolút az ügyfél döntésétől függ, hogy mekkora biztosítási díjat fog fizetni, milyen kiegészítő szolgáltatásokat rendel az alapcsomaghoz és persze majd a vállalástól függően alakul a szerződésbe foglalt összeg is, melyet lejáratkor a biztosító kifizet. Ezzel az egyéni módszerrel dönthető el minden esetben, minden egyes szerződésnél, hogy ki, milyen módon kíván családjáról, saját magáról gondoskodni életbiztosítását tekintve.

Az Integra kockázati életbiztosítás alapszolgáltatásként is működik, de akinek a maximális védelem az igénye, az rengeteg féle kiegészítő közül tud válogatni. Jócskán megemelhető a biztosítási védelem a Keresőképtelenség esetére vonatkozó jövedelemkiegészítő biztosítás választásával, ami fedezetet nyújt arra az esetre, amikor az ügyfél hosszan tartó keresetképtelenség miatt elesik a rendes fizetésétől és ilyenkor a fedezet napi térítésként kerül kifizetésre a táppénz miatt elvesztett teljes jövedelem nettó összegének erejéig.

Nagyon hasznos kiegészítő biztosításnak tűnik a Rettegett betegségekre vonatkozó kiegészítő, amely olyan helyzetekben jelenthet nagy segítséget, amikor egy váratlan súlyos betegség miatt az életvitel tekintetében meghatározó, igen nagy változások állnak be. Szintén jelentősen befolyásolhatjuk a védelem komplexitását egy Kiegészítő balesetbiztosítással, ami a szerződésben foglaltak alapján fedezetet nyújt napi térítési formában, olyan helyzetben, amikor a biztosított egy baleset folytán kórházi ápolásra szorul, megtéríti a műtéti költségeket, de a kockázatviselés kiterjed a baleseti halál esetére is. Fontos és hasznos kiegészítő még a Kórházi szolgáltatásokra vonatozó kiegészítő, mely arra az esetre biztosít komoly megoldást, amikor bármilyen okból kifolyólag kórházi ellátásra, műtétre kerül sor és ezen esetekben a biztosítási összeg napi térítés, illetve egy összegben kifizetett műtéti támogatás formájában kerül megfizetésre.

Aki szeretné áttekinteni kényelmesen, otthonából nyugodtan a Groupama Garancia Integra kockázati életbiztosításra vonatkozó lényeges információkat, az itt, oldalunkon a legjobb helyen jár, hisz mindent megtudhat a konstrukcióról, ami szükséges ahhoz, hogy körültekintően, alaposan dönteni tudjon. Természetesen, aki a mi közreműködésünkkel szerződik az Integra csomagra, az élvezheti az online biztosításkötéssel járó előnyöket, amelyeket tovább lehet fokozni a biztosítási díjfizetés módjának és gyakoriságának ügyes megválasztásával is.

Fontos információ például még az is, hogy a kármentességet a Groupama e módozat tekintetében jutalmazza, mégpedig öt évenkénti díjvisszatérítés formájában. Az is egy érdekes lehetőség e csomagnál, hogy a kockázati életbiztosítást egy szerződés keretében két személyre is meg lehet kötni, ráadásul mindkét fél megjelölhet külön kedvezményezett személyt, akik részére haláleset során a biztosítási összeg kifizetésre kerül.