biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Gyömrő Biztosítás kötés - Lakásbiztosítás, casco és kötelező

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

Biztosításának megkötése életének egyik legmeghatározóbb lépése. Most biztos azt gondolja, hogy egy biztosítás miért is lenne ekkora lépés. De a védelem és a biztonság az egyik legnagyobb szükséglet, hiszen e nélkül állandó félelemben élnénk. A családunknak megteremtett egzisztencia védelme nem lehet elmulasztandó dolog.

Az egyik biztosítási forma, amit mindenképpen előnyös megkötnie az ingatlanjára vonatkozó szerződések sorába tartozik. Ezt nevezzük lakásbiztosításnak, mely arra szolgál, hogy az ingatlant és más tárgyi javakat anyagilag fedezze. Most már ön is tudja, hogy ennek megléte mindenképpen a jó választások közé tartozik, ráadásul gyorsan és könnyen kivitelezheti online akár Gyömrőről is.

Ha önnek van egy garázsa és van benne egy gépjármű, amivel nap mint nap közlekedik, akkor meg kell fontolnia ennek az eszköznek a biztosítását is, ennek egyik lehetősége a casco. A casco biztosítás olyan célra lett tervezve, hogy megfelelően biztosítsa az ön saját magának okozott vagy esetleges természeti erők által okozott károkat, de ha ember okozta esemény kerül a képbe, arra is megfelelő fedezetet nyújt ez az autóbiztosítási típus.

A másik ilyen gépjármű biztosítás a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás. Ez a forma minden gépjárművezetőnek előírás, és ha ezt nem tartja be, akkor pórul járhat nem csak azért, mert megbüntetik, de azért is, mert a másoknak okozott kárt nem tudja megfelelően kifizetni, ha nincs ilyen biztosítása. Ha azt gondolja, hogy ugyan már így is kimehetek közlekedni az autómmal, akkor figyelmeztetjük, nagyon nagy a rizikófaktora ennek a döntésnek. Ha ugyanis balesetet okoz kötelező kötvény nélkül, a család összes megtakarítás erre rámehet.