biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Ha online kötelezőt kötök, mikor mehetek a forgalomba?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Köthetek-e kötelező biztosítást online, ha igen azonnal él-e úgy, mintha személyesen intézném? Lehet-e különbség a személyesen és online kötött biztosítási díjak között? Az interneten kötött kötelező biztosítás mikortól él? Ha online kötelezőt kötök, mikor mehetek a forgalomba?

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A kötelező felelősségbiztosítás megléte alapfeltétele a gépjármű forgalomban való részévtelének, így ha új gépjárművet vesz valaki, már akkor élő kötelezővel kell rendelkezni, amikor a szalonból kihozza az autót, használt autó vásárlásakor szintén. Ez nem csak azért elengedhetetlen, mert az első órában is történhet váratlan esemény, hanem azért is, mert a biztosítás nélküli napokra fedezetlenségi díjat kell fizetni. Egyszóval az adásvétel napjától vagy az üzembentartóvá válás napjától már a gépjármű átírásának intézésekor rendelkezni kell kötelező biztosítással az új tulajdonosnak, vagy üzembentartónak.

Kérdés, hogy ha online kötelezőt kötök, mikor mehetek a forgalomba az újonnan vásárolt gépjárművemmel? Minden képen érdemes online kötni a kötelező biztosítást, mivel az interneten intézve a szerződés szinte azonnal él. A legjobb módja ennek ha weboldalunkat választja, mert mi nem csak ingyenesen intézzük a szerződéskötést, de minden számottevő kötelező biztosító fel van tüntetve kalkulátorunkban. Így egy helyen azonnal össze lehet hasonlítani a szerződéses feltételeket, díjakat és otthonról, kényelmesen ki lehet választani a legmegfelelőbb konstrukciót. Az oldalunkon kötött kötelező biztosítás azonnal él, amint létrejött a szerződés, azt mi e-mailben küldjük meg Önnek, így akár használatba is veheti a gépjárművet.

Hogy lehet-e különbség a személyesen és online kötött biztosítási díjak között, ezt a kérdést szinte minden autós felteszi. Természetesen lehet, még pedig az online kötés javára, hiszen az online kötési kedvezmény mellett még számos engedményre számíthatunk, arról nem is beszélve, hogy a kötelező kalkulátor segítségével szinte teljes körű választási lehetőségünk adódik, amely lehetővé teszi, hogy a legkedvezőbb, vagy legolcsóbb csomagot válasszuk. A személyes adatok és a gépjármű adatainak megadása után pár perc alatt elkészül az ajánlat és ezt követően a szerződés is, tehát aki online köt kötelezőt, nagyon hamar elindulhat gépkocsijával a közúti forgalomba.