biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Hitellel terhelt lakásbiztosítás váltás

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 2 votes
Thank you for rating this article.

Amikor banki hitellel veszünk ingatlant, a legtöbb esetben a pénzintézet ragaszkodik ahhoz, hogy ezzel egy időben lakásbiztosítást kössünk. Ez végül is természetes, hiszen amíg a hitelt nem fizetjük vissza, addig az ingatlan a bank tulajdona és amennyiben valami nagyobb káresemény történik, a bank biztosítva akarja tudni a tulajdonát. Minden ilyen alkalommal a biztosítás megkötésekor a kedvezményezett az adott bank, melytől a hitelt kaptuk.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

Kérdés, hogy lehetséges-e a hitellel terhelt lakásbiztosítás váltás. Az esetek többségében lehetséges, amennyiben a bank által megkívánt feltételeknek az új konstrukció megfelel és eben az esetben a legfontosabb szerződéses kérdés, hogy az új biztosítási szerződésben is a hitelt folyósító bank legyen kedvezményezettként megjelölve.

Oldalunkon hathatós segítséget kaphat, ha hitellel terhelt lakásbiztosítás váltás előtt áll, mivel itt az összes vezető lakásbiztosító ajánlatát megtalálja, azonnal összevetheti azokat egymással és így könnyen látható melyik biztosítónál találja meg a legkedvezőbb módozatot. A választás előtt meg kell győződni arról, hogy melyik az a társaság, ahol ingatlanunk mellett – a banki előírásoknak megfelelően – ingóságainkra és értékes tárgyainkra kellő fedezetet biztosíthatunk.

Ráadásul a hitellel terhelt lakásbiztosítás váltás velünk zökkenőmentesen, sorban állás nélkül mehet végbe, Önnek nincs más teendője, mint egy megbízást adni felénk és otthonából kényelmesen a kalkulátor használatával kiválasztani a legkedvezőbb konstrukciót. Mivel a lakásbiztosítási szektorban is igen nagy árháború folyik a biztosítók között, így annál is inkább megéri alkuszcégünkkel együttműködni,mivel minden eldöntendő kérdésben segítséget nyújtunk, igyekszünk rávilágítani, hogy a milyen fedezettel számolhat egyes ajánlatok elfogadása esetén. Ebben az esetben nem fordulhat elő még hitellel terhelt lakásbiztosítás váltás esetén sem, hogy Ön rosszul jár.