biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Hogyan válasszunk lakásbiztosítást?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 4 votes
Thank you for rating this article.

Az utóbbi években rengeteg épület károsodott a szélsőséges időjárási viszonyok következtében, több milliárd forintnyi kárt okozva. A betöréses károk hazánk területein eltérő értékeket mutatnak, egy dologban azonban egész Magyarországon egységesen emelkedő tendenciát jelez a betörések emelkedése.

Mi segítünk a választásban! Kattintson ide!

Éppen ezért nagyon fontos, hogy a lakásbiztosítás megkötésén túl egy, a MABISZ által ajánlott biztonságtechnikai eszközt is felszereljünk a bejárati ajtóra. A meteorológiai előjelzések szerint a nagyobb viharok, a jégesők, az áradások egyre gyakoribbá válnak, ezért nem árt azzal tisztában lenni, hogy lakásunk biztosításának a díjából lefaraghatunk a kedvezmények igénybevételével.

Manapság a lakásbiztosításban is választható önrészesedés, hasonlóan a Cascóhoz. Így ha csekély az anyagi kár, amikor a biztosítási esemény bekövetkezik, az ügyfelek nem fordulnak a biztosítóhoz, ezáltal a biztosítási díj tovább csökkenthető.

Érdemes a partnerkedvezmények után nézni, és kihasználni a díjfizetés gyakoriságán múló kedvezményeket. A non stop assisztance szolgálatot is tanácsos igénybe venni- hiszen ha bármilyen kellemetlen helyzet hétvégén vagy éjszaka történik ( csőtörés, betört ablak, zárba beletört kulcs), a biztosító kiküldi a megfelelő szakembert.