biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kgfb felmondó levél minta és letöltése

Kérjük értékeljen minket...
4.62 of 5 - 13 votes
Thank you for rating this article.

kgfb felmondo levelAki kötelező biztosítás váltás előtt van épp, annak számára a legjobb megoldás, hogyha belép oldalunkra és innen összegyűjthet minden ezzel összefüggő információt. Ahhoz, hogy ne legyenek gondjai ezzel és a saját adatainak megadásán kívül ne is nagyon kellejen mással törődnie, nem kell egyebet tenni, mint adni felénk egy alkuszi megbízást és ekkor a meglévő biztosítás felmondásától az új szerződés megkötéséig minden egyes adminisztrációs lépést elvégzünk az ügyfelek helyett. Ez a módszer azért teljesen megbízható és azért ajánljuk, mert így garantált, hogy minden a vonatkozó rendelkezések és törvények szerint zajlik és ami ebben az egészben a leginkább lényeges, hogy nem történhet meg az, amikor az autója fedezetlenül marad akár csak egy napra is.

A biztosítás felmondása alkalmával kitöltendő nyilatkozatot itt töltheti le.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat. Ha nálunk köti új biztosítását, meglévő szerződését mi felmondjuk Önnek.

Váltáskor a legelső lépésként az élő szerződés felmondását kell elintézni, mégpedig megfelelően az előírásoknak az évforduló előtt legalább 30 nappal úgy, hogy ezen a határidőn belül a felmondás fizikailag be is érkezzen a biztosítóhoz. Jól tesszük, ha ezt a tényt a biztosítóval írásban vissza is igazoltatjuk, mert ezzel sok kellemetlenséget lehet elkerülni, vagy megelőzni. Előfordulhat például, hogy időben feladjuk a felmondó levelet, de a biztosítón belül bármely ok miatt ez elkallódik és a kellő határidő letelik, mire az ügyintéző kézhez kapja a levelet. Ebben a helyzetben az ügyfél önhibáján kívül kerülhet kényes helyzetbe és e miatt nem tudna váltani, mivel ha nem érkezik meg időben a felmondás, akkor ugye az élő biztosítás automatikusan meghosszabbodik egy évvel. Viszont, ha az ügyfél bizonyítani tudja egy írásos visszaigazolással, hogy nem követett el hibát és nem késve adta fel a felmondó levelet, akkor ezt mindenképen figyelembe kell vennie a biztosító társaságnak.

A kgfb felmondó levél minta itt nálunk azonnal letölthető, ez is jócskán egyszerűsíti a felmondás és ügyintézés menetét, mert nem kell mást csinálni, mint azt a saját személyes adatokkal és persze az adott gépjármű adataival kitölteni, majd postára adni. Figyelni kell azonban a részletekre, hogy ne maradjon ki semmi a felmondásból például fontos része a levélnek, hogy benne legyen a felmondás oka, az élő felmondani kívánt szerződés és kötvény száma, valamint a gépjármű rendszáma, típusa.

A kgfb felmondó levél minta egyszerűen és pár pillanat alatt egy kattintással letölthető és aki ezt használja, nagyon gyorsan ki tudja tölteni, ez után már postára is lehet adni. Az itt rendelkezésre álló nyomtatvány minden olyan adatot tartalmaz kérdés formájában, amely szükséges a szabályos felmondáshoz, ezért ajánljuk, hogy ezt a módszert alkalmazva és követve végezze a felmondást. A kgfb felmondó levelet minden esetben alá kell az ügyfélnek írnia és dátummal is el kell látni.

Természetesen, amikor itt ezen a fórumon elvégezte valaki a felmondás, a felmondólevél kitöltését, azonnal meg is kötheti új kötelező biztosítását, mégpedig a kalkulátor használatával, ami szintén meggyorsítja és rendkívül leegyszerűsíti  menetet. Az sem mellékes, hogy amennyiben a mi közreműködésünkkel köti meg új biztosítását, akkor a meglévő biztosítás felmondását teljesen díjmentesen intézzük Önnek.