biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kgfb - Hogy lehet felmondani?

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 5 votes
Thank you for rating this article.

kgfb hogy lehet felmondaniAki úgy dönt, hogy érvényes kötelező biztosítási szerződését lecseréli, mert oldalunkon a kalkulátor használatával sokkal jobbat talált, annak számolnia kell azzal, is, hogy tudja, a kgfb-t hogy lehet felmondani.

Az válthat biztosítót, akinek a kötvénye és szerződése azt mutatja, hogy 60 napon belül van a biztosítási évfordulója, de a 30 napos évforduló előtti felmondási határidő még nem érkezett el.Számolja ki itt a kötelező biztosítását!

Fontos tudnia, hogy biztosítót váltani az évforduló előtt 60 nappal tud a legkorábban, és 30 nappal évforduló előtt fel kell mondania meglévő szerződését. Amennyiben Önnek ez épp aktuális, akkor olvasson tovább, és kösse meg szerződését weboldalunkon, ez esetben a felmondást is intézzük Ön helyett!

Legelső lépésként tehát, ha váltani készülünk, a felmondást kell elindítani, de ezt megelőzően mindig szánjunk időt arra, hogy elővesszük a meglévő kötvényünket és leellenőrizzük a napra pontos dátumot, amikor válthatunk. Így nem fordulhat elő, hogy rossz időpontban bontjuk fel a szerződésünket és ne adj isten kötelező biztosítás nélkül maradunk. Amikor ezzel meg vagyunk, jöhet a felmondó nyilatkozat kitöltése. Ehhez oldalunkon minden segítséget megadunk, mivel egyetlen kattintással el lehet érni nálunk az ehhez szükséges formanyomtatványt, aminek a kitöltéséhez nem kell különösebb szakértelem, hiszen olyan adatokat kell beleírni, melyek vagy a járműre, vagy a szerződött fél személyére vonatkoznak. A felmondást eredetiben alá kell írni, dátummal el kell látni és fontos, hogy a felmondás okát is meg kell határozni.

Ha Önnek bármilyen apró gondot okoz, hogy a kgfb-t hogy lehet felmondani, bízza ránk ezt a fajta ügyintézést is, hiszen aki velünk együttműködve vált biztosítót, annak minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül segítséget nyújtunk ebben a fázisban is. Egy alkuszi írásos megbízás mindössze, amire szükség van ehhez és már le is vettük a terhet Önről. Így nem történhet meg, hogy kifut a felmondási határidőből, ami nagyon lényeges, mivel mi ügyelünk arra is, hogy felmondó levele az előírt határidőn belül megérkezzen a biztosítójához. Fontos ugyanis, hogy a felmondó nyilatkozatnak postai úton minimum harminc nappal a határidő előtt be kell érkeznie úgy, hogy ez időn belül rákerüljön a társaság iktatószáma és érdemes erről egy írásos visszaigazolással is rendelkezni, mert így megelőzhető bármely kínos félreértés. Akivel előfordul, hogy egy vita esetében nem tudja az igazolást felmutatni, az igen rosszul járhat, hiszen ha a biztosítója nem bontja fel a szerződést kérése ellenére, akkor az automatikusan még egy további évvel meghosszabbodik és ez idő alatt már nincs mód felmondásra, csak akkor, hogyha Önnek épp lehetősége van az évfordulós felmondásra, úgy járhat a legjobban, ha belépve honlapunkra, megkeresi a kötelező biztosítás kalkulátor programot és ezzel garantáljuk, hogy öné lehet ebben a kampányban a legjobb biztosítás. Itt lehetőséget kap mindenki, hogy több, mint tíz vezető kötelező biztosító aktuális, napra kész tarifáját megtekintse, azonnal össze is vesse egymással és ezen a módon igen könnyen ki lehet választani kinek kinek a legmegfelelőbb módozatot. A kalkulátor használatával mindenki rengeteg információhoz juthat, mert ekkor a díjak mellett minden társaság részéről át lehet nézni a teljes kínálatot, alapbiztosítást és kiegészítőket illetően is. Egyszerűen és gyorsan összeállíthatja bárki saját maga személyre szabott csomagját, tudva azt, hogy jóval kedvezőbb feltételekkel és talán még kifizetődőbb áron is kötheti meg új szerződését, ha rajtunk keresztül vált. Azt is feltétlenül tartsa szem előtt, hogy aki elfogadja segítségünket és a mi közreműködésünkkel végzi a kgfb felmondást és váltást, azt még az online kötési díjkedvezmény is megilleti és ezzel összességében valóban anyagilag is jól járhat.

Összefoglalva tehát  kötelező biztosítással kapcsolatban, hogy a Kgfb hogyan mondható fel, a legjobb megoldás, ha weblapunkra belépve egyszerűen ránk bízza a feladatokat és miután kitöltötte az innen elérhető felmondó nyilatkozatot, csak el kell dönteni, hogy melyik társaságnál szeretné megkötni új szerződését, ki lehet választani a konstrukció összetevőit és mi már rendezzük is a többi dolgot.