biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás árlista, árak összehasonlítása online

Kérjük értékeljen minket...
4.25 of 5 - 8 votes
Thank you for rating this article.

kotelezo biztositas arak arlistaNem meglepő az a tény, hogy a kötelező biztosítási árak, tarifák a biztosítók esetében eltérőek, méghozzá a legalacsonyabb és a legmagasabb díj között akár száz százalékos különbség is előfordulhat. Mivel nekünk az ügyfél érdekei a legelsők, ezért működtetjük oldalunkon a kötelező biztosítás kalkulátort, melynek használatával teljes mértékben átlátható a kötelező biztosítás árlista, és azonnal lehetséges az árak összehasonlítása online módon. Természetesen önöknek a legfontosabb minden szempont közül elsősorban a díj, de érdemes a mi segítségünkkel megismerni az egyes társaságok szerződéses feltételeit is, mielőtt véglegesen eldöntené, melyik konstrukciót választja. Ennek azért van nagy jelentősége, mert szerződéskötés után önt is kötelezi az aláírás, vagyis ezt követően egy éven keresztül nem tudja döntését módosítani. Azt is szem előtt kell tartani váltáskor, hogy az adott váltási időpontokban a biztosítók minden esetben jócskán olcsóbban kínálják termékeiket, mint év közben, ami a váltási időszak alatt adott nagyarányú kedvezményeknek tudható be. Aki év közben köti meg kgfb szerződését, annak nem kínálnak kedvezményeket, így láthatóan jól jár, aki él az év végi váltással, mert jó esetben az évközihez viszonyítva még ötven százalékos díjcsökkenést is elérhet.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását! - 11 biztosító díjából választhat.

A kötelező biztosítás árlista kalkulátorunk segítségével szépen megmutatja, melyik társaság mit és mennyiért kínál a kötelezőre vonatkozóan, az árak összehasonlítását pedig online módon azonnal el lehet végezni. A kötelező kalkulátor 12 biztosító tarifáját dobja ki, arról nem is beszélve, hogy az online kötés már magában jókora kedvezményt eredményez. Nyilván a kötelező díja sok tényezőtől függően alakul ki véglegesen, legfőképp a gépjármű teljesítménye határozza meg, de e mellett sokat számít például, hogy az ügyfél hány éves, vannak-e kiskorú gyermekei, még olyan konstrukció is létezik, melyben kedvezményt kap, ha valaki közalkalmazott és még sorolhatnánk, a lényeg, hogy végül is a díjra nagy hatással van, hányféle és milyen mértékű kedvezményekkel tud az ügyfél élni.

Az biztos, hogy Magyarország bármely területén él, a legkiválóbb módszer kötelező biztosítás kötésére az internet adta lehetőség, mert ennél nincs sem egyszerűbb, sem gyorsabb módja ennek. Garantált, hogy az itt látott árak, díjak a biztosítók épp adott időszakra vonatkozó érvényes tarifái, a szerződéses tartalom is előre áttekinthető és jól megfontolható, melyik társaság mellett döntünk végül is. Mivel tudja minden autós és motoros, hogy a kötelező biztosítás megkötése alól senki nem bújhat ki, ezért még fontosabb, mit és mennyiért kapunk szolgáltatásként cserébe, hol a legjobbak a kötelező biztosítási árak és feltételek.

Bármely társaságot választja, a jogszabályok minden esetben körülhatárolják a szerződés alapvető tartalmát, az árakat, a díjszámítás módját. Aki nem idegenkedik a mai világ legkedveltebb vívmányától, az internettől, az nagy előnyökre tehet szert, hiszen már akár a díjhirdetés napján, elsők között megismerheti az összes vezető biztosító meghirdetett díját, nyomban egymás mellé teheti azokat és rögtön el lehet dönteni, hogy az ár szempontjából melyik tűnik a leginkább jó konstrukciónak. Ez igen nagy fórt jelenthet azokkal szemben, akik órákat állnak sorban biztosítójuknál és majd csak egy két nap múlva tudnak döntést hozni, hogy megéri-e maradni, vagy érdemesebb váltani. A nagy kedvezmények az első napokban még többet érhetnek, és a személyes kötéskor még az online kedvezményre sem lehet számítani. Aki oldalunkon keresztül köt kötelező biztosítást, egészen bizonyos lehet benne, hogy itt megleli a legjobbat, a legolcsóbbat és abban is, hogy a mi segítségünkkel minden szerződéses kérdés tisztázott lesz, ráadásul azon kívül, hogy a kalkulátoron keresztül megadja a jármű és személyes adatait, nem is lesz más teendője, mert a többit mi elvégezzük, mégpedig teljesen ingyenesen. Az online kötés után már akár egy órán belül kezében tarthatja kötvényét, sőt arra is van lehetőség, hogy amikor új autót vásárol, még az átvétel előtt megszerezzük Önnek a kötelező előszerződést. Azokat az adatokat, melyeknek ilyenkor még nincs birtokában, mint alvázszám, motorszám ráér az átvételt követően már kényelmesen, otthonról bediktálni, így véglegesítik a szerződést, viszont a fedezetre már akkor számíthat, ha ne adj isten az első úton a szalonból hazafelé történik valami. Összefoglalva tehát akkor lehet nyugodt és dőlhet hátra, ha a kötelező biztosítás árlistát rajtunk keresztül tanulmányozta, hát még, ha az egyes biztosítói árakat online össze is hasonlította, mert nem kérdés, hogy ez esetben a legolcsóbb és legjobb szolgáltatást tudja kiválasztani. E módszer mellett szól még az a tény is, hogy amikor egy ügyfélnek nehézségei támadnak a kalkulátorral kapcsolatban, vagy bármely kérdés merül fel a kötelező megkötésével kapcsolatban, állunk rendelkezésére, online módon azonnal felveheti velünk a kapcsolatot és minden kérdésére válaszolunk.