biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Kötelező biztosítás iratok, amik a kötéshez kellenek

Kérjük értékeljen minket...
5.00 of 5 - 1 votes
Thank you for rating this article.

A kötelező biztosítás iratok között minden esetben szükség van az adásvételi szerződésre, a forgalmi engedélyre, valamint amennyiben rendelkezik eladott, vagy meglévő gépjármű kötelező biztosítással, akkor azon szerződés kötvényszáma, bónusz besorolása és a biztosítója nevére. Magánszemélyek esetében szükséges természetesen a jogosítvány, a személyi igazolvány és az adószám.

Számolja ki itt a kötelező biztosítását!
12 biztosító díjából választhat ide kattintva!


Ha cég köti a szerződést, a kötelező biztosítás iratok között szerepelnie kell mindenképpen a cég részéről aláírásra jogosult személy személyes okmányainak, az aláírási címpéldányának és szükség van a vállalkozás adószámára is.

A kötelező biztosítás iratok az online kötés esetében is kellenek, de jóval hamarabb és kényelmesebben juthatunk szerződésünkhöz, kötvényünkhöz, mintha sorban állással a személyes kötést választjuk. Akár kötelezőt váltunk, akár új, első biztosítást kötünk, az alkuszok oldalán csak rákattintunk a kötelező biztosítás kalkulátorra, majd miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő módozatot, a kalkulátor segít lépésről lépésre kitölteni a szerződést. Az adatok kitöltésekor a program végigvezet a tennivalókon, azt is kiírja, hogy a kötelező biztosítás iratok közül melyikre van épp szükség. Természetesen megkönnyíthetjük saját dolgunkat, ha az autó és személyes adatainkat, iratainkat a számítógép mellé készítjük, hiszen ezekre mindenképpen szükség lesz.

Biztosítási portálunkon 12 kötelező biztosítás ajánlatot hasonlíthat össze, melyből meg is kötheti azt, amelyik szimpatikus Önnek. Kösse meg kötelező biztosítását itt, akár 50% kedvezménnyel!