biztoshely.hu logo

Kapcsolat

Telefonszám: 06-70-7030-860

Email: kapcsolat@biztoshely.hu

Elakadt? Kérdése van, biztosítás kötéssel kapcsolatosan? Hívjon bennünket bizalommal!  06-70-7030-860 Biztoshely Biztosítási Portál

Lakás biztosítás felmondás menete évforduló előtt

Kérjük értékeljen minket...
4.82 of 5 - 11 votes
Thank you for rating this article.

Érvényben lévő lakásbiztosításunkat minden féleképen megéri átnézni és újragondolni legalább 2 évente, mert a szolgáltatás tartalma hamar elavulhat, e mellett a mai forrongó biztosítási piacon könnyen találhatunk a jelenleginél kedvezőbb konstrukciót.

Számolja ki lakásbiztosítását itt!

Ha a váltást tervezi, itt minden fontos információt megszerezhet arról, hogyan zajlik a lakás biztosítás felmondás menete évforduló előtt. A honlapunkon működő kalkulátor segítségével áttekinthető minden vezető lakásbiztosító ajánlata, szerződéses feltételei és díjai.

Az első és legfontosabb teendő a meglévő biztosítás felmondása, mégpedig az évforduló előtt 30 nappal. A felmondást minden esetben írásban kell megtenni és nagyon kell ügyelni arra, hogy ezen időszakon belül be is kell érkezzen a biztosítóhoz.

Ma már nagy könnyelműség lakásbiztosítás nélkül élni, hiszen egy hirtelen jött elemi kár, egy betörés olyan esemény, melyek ellen nem lehet száz százalékosan védekezni. Ilyenkor tönkremehet, megrongálódhat sőt rossz esetben semmivé válhat amiért egy életen át dolgoztunk. Ha van lakásbiztosítás, legalább ez valamilyen szinten enyhíti az anyagi kárt. 

A lakás biztosítás felmondás menete évforduló előtt nem olyan ördöngös dolog, főleg ha ezt az alkuszra, azaz ránk bízza, mivel ebben az esetben Önnek nincs más dolga, mint a kalkulátorban kiválasztani és megkötni a biztosítását illetve részünkre megbízást adni. A lényeg, hogy a szükséges adatokat pontosan kell megadni, úgy mint a szerződő fél személyes adatai, a kockázat viselés helye, valamint az érvényben lévő felbontandó szerződés száma. Ilyen egyszerű a lakás biztosítás felmondás menete évforduló előtt, amennyiben ránk bízza a teljes bonyolítást, melyet minden Ügyfelünknek ingyenesen biztosítunk!